vineri, februarie 23, 2024
ȘTIRIVIDEO | Primul zâmbet după peste o lună al pr. Nicolae Dima:...

VIDEO | Primul zâmbet după peste o lună al pr. Nicolae Dima: Am ținut-o în brațe pe Ecaterina.Încă nu s-a trezit pe deplin dar avem mare nădejde în Dumnezeu că zilele următoare va face pași către trezire

Părintele Nicolae Dima, tatăl Ecaterinei, a zâmbit pentru prima oară în fața enoriașilor bisericii unde slujește, când a povestit că s-a putut juca cu fetița sa, după multe zile.

El și-a exprimat nădejdea că în câteva zile, micuța se va trezi.

„E prima oară când am ajuns la momentul nostru de rugăciune, de la ora 7, bucuros. Bucuros pentru că am ținut-o în brațe, m-am jucat cu ea, Ecaterina. Ea nu este încă în stare de conștiență, dar este într-o stare intermediară: între comă și conștiență și acum trebuie stimulată. Trebuie vorbit, pus muzică și asta am făcut. Mi-am recunoscut copilul și asta s-a întâmplat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor și a editurii Contra Mundum

Cât de puțin îi trebuie unui om ca să fie fericit!
Cât de puțin îi trebuie unui copil să fie fericit!

Suntem în mirarea unei stări vecine cu miracolul. E dramatic, e cumplit și în același timp e tulburător: cum poți să numești o astfel de stare un miracol.

Toate lucrurile mari și profunde se decantează în timp: trebuie să lași mintea și sufletul tău să decanteze înțelesurile. Dumnezeu lucrează.

Ecaterina nu s-a trezit pe deplin dar avem mare nădejde în Dumnezeu că zilele următoare va face pași către trezire. Ăsta este sentimentul meu”, a spus pr. Nicolae Dima.

Reamintim că fetiței părintelui Dima i s-a făcut rău la începutul lunii noiembrie, iar de-atunci se află în comă. Un val de simpatie și de rugăciune s-a format în lumea creștină românească și nu numai, pentru Ecaterina și părinții săi.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE