vineri, decembrie 8, 2023
EDUCAȚIEVIDEO | Masonii din Hunedoara au premiat elevi și profesori din Deva,...

VIDEO | Masonii din Hunedoara au premiat elevi și profesori din Deva, în parteneriat cu ISJ Hunedoara. Șefa inspectoratului, membră a unei loji masonice

Mai multe asociații au organizat o gală de premiere a elevilor din județul Hunedoara, sub egida Marii Loje Naționale masonice și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean.

La a șaptea ediție a Galei a participat și prefectul județului Hunedoara și alți colegi de Consiliu Județean, scrie EduPedu.

Mai mult, șefa Inspectoratului Județean Școlar Hunedoara, Maria Ștefănie, este chiar membră a organizației masonice.

Postarea de pe Facebook a inspectorului general școlar din Hunedoara, Maria Ștefănie, este însoțită de fotografii și filmulețe în care elevii primesc premiile pe scena Teatrului de Artă din Deva, iar în spatele elevilor apare un banner pe care scrie Marea Lojă Națională a României, iar alături se vede reclama către cele trei asociații.

Această dezvăluire vine pe fondul unei reacții virulente din partea mai multor universități, față de faptul că membrii partidului AUR au distribuit pliante la începerea anului școlar, printre studenții de la SNSPA.

Reamintim, în context, că masoneria este foarte controversată, fiind chiar condamnată de Biserica Ortodoxă, Biserica Romano-Catolică și multe alte organizații.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE