marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Marcel Ciolacu, huiduit la Buzău, în orașul natal. George Simion:...

VIDEO | Marcel Ciolacu, huiduit la Buzău, în orașul natal. George Simion: De fapt, Marcel Ciolacu este, alături de Nicu, alături de Werner, reprezentantul statului capturat. Ne privesc pe toți ca niște asistați sociali

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost huiduit la Buzău, în orașul său natal, cu ocazia vizitei pe care a efectuat-o cu ocazia Zilei Eroilor.

Ciolacu a fost huiduit de profesorii care au ieșit în stradă și i s-a strigat „Demisia”.


Comentând incidentul, președintele AUR, George Simion, a spus că Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și președintele Iohannis „au capturat România” și „ne tratează pe toți ca pe niște asistați sociali”.

„Marcel Ciolacu a fost huiduit astăzi acasă la el, la Buzău, și probabil se chinuie acum să influențeze știrile, să nu se arate imaginile la televizor. Probabil crede că e o conspirație, că membrii AUR l-au huiduit, că noi stăm în spate. De fapt, Marcel Ciolacu este, alături de Nicu, alături de Werner, reprezentantul statului capturat. Au capturat România și au o viziune asupra dezvoltării țării noastre în care, probabil, ne privesc pe toți ca niște asistați sociali. Și asta a fost atitudinea față de profesori, pe care îi încurajăm și care sperăm să reziste în această formă de protest. Ei privesc și profesorii, și toate celelalte categorii sociale ca pe niște asistați sociali”, a spus președintele AUR, George Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE