vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion, răspuns dur pentru Dan Tăpălagă: Ce am aflat după sughițul...

George Simion, răspuns dur pentru Dan Tăpălagă: Ce am aflat după sughițul lui Tăpălagă? Că nu e bine să urăști. Pentru că atunci când o faci, ajungi exact ca ei

Președintele AUR, George Simion, i-a răspuns lui Dan Tăpălagă, după ce fondatorul G4Media l-a insultat într-un articol publicat după vizita președintelui Zelenski la București.

Într-un text publicat pe blogul său, Simion l-a taxat pe Tăpălagă, afirmând despre acesta că nu se mai poate numi „jurnalist” când „scrii, de bună voie, astfel de inepții. Nu te mai poți numi un „analist” atunci când spumele de la gură te-au îndemnat, in mod gratuit, să etichetezi milioane de români drept „cozi de topor”.”

Deputatul a insinuat că textul vitriolic al lui Tăpălagă a fost cauzat de ura acestuia.

„Așa cum mă așteptam, goarnele sistemului, clovnii României, au început să răspundă la comenzi. Brusc, după o tăcere mediatică aproape sumbră în ceea ce privește AUR, oamenii binomului au început să facă ce știu ei mai bine: propagandă.

Și uite cum, clovnii României, de la zero mențiuni și articole despre programul nostru politic, despre acțiunile noastre de prin țară, așa-zișii jurnaliști inundă presa cu atacuri furibunde la adresa noastră.

Probabil au văzut sondajele reale și s-au prins de schemă. Probabil s-au trezit azi dimineață cu fața la cearceaf, morocănoși că au trecut anii cei mai buni pe lângă ei. Probabil au primit niște fonduri generoase, că tot a început să plouă cu bani, acum în prag de alegeri. Noi putem doar să speculăm, eventual să ne imaginăm. Doar ei știu adevărul.

Ce este clar, mai mult ca oricând, este că îi deranjam. Îndeajuns de mult încât aceștia sunt dispuși să își arunce la gunoi până și ultima fărâmă din integritate. Pentru că nu te mai poți numi un „jurnalist” atunci când scrii, de bună voie, astfel de inepții. Nu te mai poți numi un „analist” atunci când spumele de la gură te-au îndemnat, in mod gratuit, să etichetezi milioane de români drept „cozi de topor”.

Acești globaliști de șampanie, care mor zilnic de grijă pentru toate lucrurile din lume, mai puțin țara lor, care se trezesc dimineața în palatele lor de catifea, cumpărate din banii primiți din taxele colectate tot de la oamenii de rând, lucrează zi de zi împotriva interesului românilor. Și o fac de 30 de ani, deghizați în tot felul de ongiști și așa-ziși democrați.

În perioada referendumului pentru familie vă numeau „medievali”. În perioada pandemiei va numeau „teroriști”. Acum v-au etichetat drept „ciomăgari”, „cozi de topor”, „derbedei” și „clovni”. Dintr-o batjocură în alta, fără pic de remușcare. Aceștia sunt promotorii democrației de rit occidental în România, care visează neîncetat la progres, război și tratamente hormonale.

Ce am aflat după sughițul lui Tapalagă? Că nu e bine să urăști. Pentru că atunci când o faci, ajungi exact ca ei”, a scris George Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Credeam ca Dan Tăpălagă, este electrician. El si Monica Macovei la miezul noptii au inlocuit un bec la SIPA.Nici acum procurorii, care vor pensii speciale, nu l-a deranjat.

  2. G4Media e varful de lance al propagandei globaliste si neomarxiste in Romania. Dan Tapalaga e un comunist ordinar platit de ONGurile corporatiste si sorosiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE