ACTUALITATEVIDEO | Mai mulți români realizează cel mai lung și greu pelerinaj...

VIDEO | Mai mulți români realizează cel mai lung și greu pelerinaj din lume: 1000 de kilometri, pe jos, fără hrană, doar cu apă

Cezar Elisei, președintele Asociației Postului Terapeutic, a inițiat un pelerinaj de 1.000 de kilometri, pe jos, fără mâncare, doar cu apă.

Inițiativa ieșită din comun, care a început pe 7 mai, are scopul de a promova postul doar cu apă ca tratament pentru o serie întreagă de boli, pentru a face cunoscut planul ridicării unei clinici de post şi în ţara noastră, dar şi pentru pace în ţara noastră şi iertarea păcatelor. Acest pelerinaj în desfăşurare este cel mai lung din lume ca distanţă şi ca întindere în timp. După ce vor termina postul de 23-24 de zile doar cu apă, participanţii vor trece printr-o perioadă de circa 10-14 zile de restaurare alimentară specială, fiind obligaţi să consume doar alimente lichide sau semi-lichide şi fără aport de sare sau proteine de origine animală, după cum informează Ziarul de Iași.

„Am o mare bucurie interioară pentru faptul că reuşim să parcurgem traseul zi după zi şi să experimentăm cu toţii ceea ce doar am povestit în carte (Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă, Ed. Meridiane Publishing) sau la conferinţe – despre efectele minunate ale postului cu apă îmbinat cu rugăciunea. Parcă pe măsură ce trec kilometrii suntem mai bine, mai puternici şi mai determinaţi să ajungem la capăt. Dar, vă mărturisesc, doar rugăciunea şi încrederea deplină în Dumnezeu ne ţine bine în tot acest timp”, a spus Cezar Elisei (FOTO JOS), președintele Asociaţiei Postului Terapeutic, organizatorul acestui demers inedit.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pelerinajul a început la Iași și se va încheia la București. Postul doar cu apă are numeroase efecte benefice asupra sănătății, despre care puteți citi aici.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...