joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion anunță că AUR nu va permite vânzarea Termocentralei Mintia: Ne...

George Simion anunță că AUR nu va permite vânzarea Termocentralei Mintia: Ne vom lega cu lanțuri de ea, dacă trebuie! VIDEO

Președintele AUR, George Simion, a declarat că formațiunea sa nu va permite vânzarea de către statul român a Termocentralei Mintia.

Într-un discurs ținut în Parlament cu ocazia discutării moțiunii de cenzură depusă de USR împotriva ministrului energiei, Virgil Popescu, Simion a declarat că vânzarea unității de la Mintia a fost „un tun” al acestuia.

„Ultimul tun dat de cel care se ferește să vină la această bancă, de cel pe care toată țara-l strigă Hoțul Virgil este Termo Mintia. Și acolo am văzut reprezentanți ai PSD alertați, supărați, dar Virgil Popescu este lăsat pe 90 milioane de euro, deși doar retehnologizarea a fost 150 de milioane de euro.

Am un anunț pentru investitorul anunțat, găsit de dvs, domnul Virgil: nu o să permitem vânzarea Termo Mintia. Avocații noștri o să oprească acea vânzare și o să ne legăm și cu lanțuri dacă trebuie la Deva.

O să vă oprim mai devreme sau mai târziu. Dacă nu se va putea, prin votul dat de PSD astăzi, atunci pe 2 octombrie românii o să iasă în stradă și partidele care-l susțin pe Virgil Popescu, vor deconta electoral. Continuăm tot așa…dar numai până într-o zi!”, a spus George Simion, de la tribuna Parlamentului.

Mintia a fost vândută, pentru 91 de milioane de euro, unei firme înființate acum câteva luni.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. si uite asa, simion mai creste in sondaje, in realitate se va vinde tot, el va spune ca a incercat dar nu a reusit, mafia este prea puternica, dar va lupta in continuare, sa-l votam deci… si daca cumva nu se va vinde tot el va deconta, va spune ca datorita lui s-a reusit, la fel cum ne spuneau ca datorita mitingurilor lor cu 500 de oameni s-a scos masca, desi decizia era luata in toata lumea…
    Ideea este ca o opozitie adevarata nici nu are dreptul la microfon, da pai sa fie promovat in toata media controlata de oculta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE