luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden, după primul an de mandat: Probabil că am...

VIDEO | Joe Biden, după primul an de mandat: Probabil că am depășit așteptările / Popularitatea sa este, însă, la pământ

Președintele american Joe Biden a ținut o conferință de presă, la un an de când a preluat mandatul la Casa Albă.

„Ați promis prea mult oamenilor în legătură cu ce ați putea realiza în primul an de mandat?“, a întrebat un jurnalist.

„De ce ești atât de optimist? Nu am promis prea mult, dar probabil că am depășit așteptările“, a replicat Joe Biden.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a mai adăugat: „Adevărul este că ne aflăm într-o situație în care am făcut progrese enorme. Ați menționat numărul de decese din cauza COVID-19. Ei bine, a fost de trei ori mai mult decât atât, nu cu mult timp în urmă, dar s-a redus. Totul se schimbă în mai bine.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dar unul dintre lucrurile pe care nu le-am făcut e că nu am reușit până acum să-i fac pe prietenii mei republicani să înțeleagă să îmbunătățească lucrurile în această țară”, a spus Biden, atacând Partidul Republican, conform FoxNews.

Președintele se află, însă, la cel mai de jos punct de votare al mandatului său, acesta fiind un semn îngrijorător pentru democrații care încearcă cu disperare să-și păstreze majoritățile în Camera Reprezentanților și Senat în această toamnă.

Noile cifre ale sondajelor de la Gallup arată că aprobarea lui Biden este la doar 40%, iar dezaprobarea la 56%. Este cel mai scăzut nivel de până acum înregistrat de Gallup și e mult sub media sa de 48,9%, din sondajele din ultimul an, potrivit CNN.

În urmă cu o săptămână, Curtea Supremă din Statele Unite ale Americii a blocat aplicarea uneia dintre dorințele administrației președintelui Joe Biden pentru a combate COVID-19, hotărând că aceasta nu are autoritatea de a impune cerințe generale de vaccinare obligatorie sau testare pentru companiile mari.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE