ACTUALITATEVictor Ponta, la 9 ani de la ziua în care a fost...

Victor Ponta, la 9 ani de la ziua în care a fost desemnat prim-ministru: 7 măsuri pe care le-a luat și pentru care spune că i „s-au fabricat dosare” și „au strigat că sunt vinovat pentru Colectiv”

Fostul premier, Victor Ponta, și-a amintit că acum nouă ani, pe 27 aprilie 2012, era numit Prim-ministru de către Președintele de-atunci, Traian Băsescu.

Ponta afirmă că în timpul mandatului său a luat șapte măsuri, în urma cărora i s-au „fabricat” dosare penale și i s-a cerut capul în urma incendiului de la „Colectiv”.

„Mi-a adus un prieten aminte ca, in 27 Aprilie 2012, am fost desemnat ca Prim Ministru al Guvernului României .
Am dat înapoi pensiile și salariile / am plătit împrumutul lui Băsescu la FMI și nu am mai luat alți bani / am redus TVA , CAS si am scăzut impozitul pe dividende / am luat 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană ….
Din acest motiv mi-au fabricat dosare penale mie și familiei mele (din fericire respinse de judecători) / și au strigat în Piață și la televizor că eu sunt de vină pentru tragedia de la “Colectiv” (acum mor în fiecare zi , in spitale publice, mai mulți oameni decât atunci într-un club privat) !
Sunt într-un moment in care mă întreb doar atât : “ a meritat” ? Familia mea spune tare “NU” !!! Dvs. ce credeți ?”, a scris fostul lider al PSD.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Ponta si-a prezentat demisia dupa tragedia de la Colectiv. Ce legatura poate avea un prim ministru cu asa ceva. De ce nu recunoaste ca are scheleti in dulap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...