ȘTIRIValeriu Gheorghiță: E greu să ajungem la 10 milioane de oameni vaccinați...

Valeriu Gheorghiță: E greu să ajungem la 10 milioane de oameni vaccinați fără mediul rural. Într-o localitate unde se vaccinează preotul, se dă un exemplu

Coordonatorul campaniei de vaccinare susține că obiectivul de 10 milioane de persoane vaccinate e greu de atins fără populația din mediul rural, chiar dacă ponderea persoanelor care trăiesc în orașe este mai mare. El crede că un rol foarte important în campania de vaccinare de la sate îl are preotul, medicul, primarul sau învățătorul, prin exemplul personal, informează știripesure.ro.

„54% din populație e în mediul urban, iar restul în cel rural. Dacă dăm la o parte persoanele sub 16 ani e greu să atingem 10 milioane de persoane [vaccinate fără mediul rural]. Dar noi nu vrem să atingem cifre, ci oameni. Asta trebuie să se înțeleagă. Lumea a vorbit de povestea primului om vaccinat, dar toate poveștile sunt importante pentru noi.

În fiecare localitate există persoane care reprezintă nivelul cel mai ridicat de încredere al oamenilor: medic, pastor, preot, primar, medic de familie. Printr-o organizare și colaborare se poate da un semnal foarte bun. Chiar și printr-un exemplu personal.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Într-o localitate unde se vaccinează preotul, dascălul, primarul se dă un exemplu. Oamenii nu iau neapărat informații din articole științifice, ci din ce face primarul și persoanele reprezentative.

Rolul cultelor e extrem de important: acela de a promova informarea, de a promova încrederea în medici. Nici nu trebuie să trecem dincolo de bariera personală.

Îmi imaginez un dialog: Părinte, mă sfătuiți să mă vaccinez?/ Cred că important e să te sfătuiești cu medicul!

Cred că mai mult ca niciodată e nevoie să colaborăm. Ne dorim promovarea de încredere în sistemul medical, în știință.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu trebuie să rămânem la ideea că m-am dus și ne-a dat o injecție doctorul. Există un triaj: se ia tensiunea și așa mai departe. E o ocazie de a se identifica alte probleme. Stând de vorbă cu un medic e în beneficiul pacientului.”, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare, la Digi24.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

 1. A dat evlavia in toti, deodata…

  Eu nu am incredere in aceste substante realizate cu celule de copii avortati.
  Eu nu am incredere cand cineva te vaccineaza (mai voalat, mai pe fata) cu forta. E ceva dubios aici.
  Binele cu forta, grija exagerata, in exces au o istorie foarte intunecata.

 2. Domnule anticrestin Vali,
  Daca ai avea un minim de cunostinte religioase ai tacea din gura. Atitudinea pe care o etalezi denota lipsa credintei. In nestiinta ta nu faci altceva decat sa deranjezi credinciosii. Nu ai nici o calitate sa implici preotii in interesele tale personale. Preotul este al tuturor, atat vaccinati cat si nevaccinati. Pentru el toti credinciosi sunt la fel in fata lui Dumnezeu. O atitudine in favoarea unei categorii ar defavoriza-o pe cealalta. Preotul si biserica stiu asta. Voi, uneltele satanei NU stiti. Asta e motivul pentru care biserica nu se implica in ce vreti voi anticrestinilor! Cereti ajutor satanei ca pe el il serviti !

 3. Armata română a ajuns slujitoarea corporațiilor. Acest servitor Gheorghiță minte.

  Statul și mașina uriașă de propagandă NU au reuși să convingă nici mediul urban ăla așa zis dăștept. nu au vaccinat nici jumate de la oraș. Nu au vaccinat nici toți medicii, nici toti angajatii la stat.

  Dar vor să pună Biserica să vaccineze „prostimea”, țăranii pe care i-au scuipat, injurat și umilit. Pe care ii detestă, nu-i cunosc și nu dau 2 bani pe ei.

  Important pentru fasciștii useriști este să marcheze puncte să desfacă stocul că au comandat 40 de milioane de doze.

  Știti cati bani au dat pe vaccin? jumate de miliard! Adică 5 spitale uriașe!!!!

  Pentru ce? pentru un vaccin care nu elimină virusul, nu elimină transmisibilitatea! Apă de ploaie in cel mai bun caz, otravă in cel mai rău caz.

 4. Ghiță ești disperat că nu mai ai clienți pentru vaccin,ghinion, așa se întâmplă când ești slugă la străini și îți trădezi poporul.parcă a mai fost un caporal care a vrut să facă binele cu forța nemților și a eșuat lamentabil . ghici cum a ales să plece la satana?nici dacă îi numărați ca Pristanda nu o să ajungeți niciodată la 5milioane de vaccinati, rumânii s-au prins că este o țeapă și vă ocolesc.ghițone dacă ești decis să faci abuzuri o să ajungi soldat și la pârnaie,apropo nu te mai da cu ruj că devii tentant pentru minoritățile sexuale,frumoaso!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...