ACTUALITATEUSR-iștii se fac scut în jurul lui Vlad Voiculescu. Claudiu Năsui și...

USR-iștii se fac scut în jurul lui Vlad Voiculescu. Claudiu Năsui și Iulian Bulai afirmă că „mafia din sistemul de sănătate a câștigat“

Astăzi, Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Cîțu din funcția de ministru al Sănătății.  Totodată, primul ministru a demis-o și pe Andreea Moldovan, secretar de stat în același minister. Conform informațiilor de la Palatul Victoria, interimatul va fi preluat de vicepremierul Dan Barna.

Deputatul USR-PLUS Claudiu Năsui a sărit n apărarea lui Vlad Voiculescu și a dat vina pe mafia din sistemul de sănătate:

Azi mafia din sistemul de sănătate de stat a câștigat din nou.

Demiterea unui ministru nu pare mare lucru, dacă ne uităm la ultimii 31 de ani. Pleacă unul, vine altul, iar sistemul acesta de cumetrii, și numesc aici, din păcate, statul român, merge „tot înainte, că înainte era mai bine”, lejer, spre pensia specială.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din banul muncit de dumneavoastră trăiesc acești paraziți. Acești hibrizi între hidră și căpușă, pe care îi știm cu toții. Ne-am obișnuit să le zicem generic „mafie”.

Iată că mafia din sănătate a câștigat și azi. A câștigat pe linie toate luptele, nu ne mirăm. Presiunea infernală la care a fost supus Vlad Voiculescu a fost făcută de acest sistem, care, vă zic din proprie experiență, se urcă pe cadavre să rămână mufat la banii din taxele și impozitele plătite de fiecare om care lucrează în România. Bani ai nimănui, bani dați sub semnături din acest sistem grotesc.

Înainte să îl judecăm pe Vlad pentru „lipsa de comunicare”, haideți să vedem ce a declanșat linșajul mediatic, și aici nu acuz media, ci pe cei din afara lor, care găsesc în televizor o tribună de la care își promovează interesele. Momentul zero a fost transparentizarea punctelor de vaccinare. Acelea la care aveau acces doar conectații și familiile lor. Justiția a zis deja că inițiații au sărit peste rând. Bătându-și joc de toți românii. De oamenii care au înțeles perfect că trebuie să se vaccineze, vor să se vaccineze și nu au unde.

Acela a fost momentul cheie care a dus în cele din urmă la acest deznodământ. Au mai fost și alte motive care au dus la demiterea lui Vlad, de exemplu concursurile pe bune pentru CNAS (o instituție a statului român mai bogată decât majoritatea ministerelor).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Doamnelor și domnilor, votanți ai coaliției sau nu, este de neînchipuit cât de greu e să faci reformă în acest stat. Vlad a încercat și, din păcate, s-a văzut în scurtă vreme înlăturat.

În final cei care vor suferi sunt tot românii care plătesc 10% din orice leu muncit pentru sănătate (iar asta pe lângă alte taxe care ajung tot în sistemul de sănătate de stat) și vor primi fix „serviciile” pe care le tot primesc de 30 de ani“, se arată în textul postat pe Facebook de Claudiu Năsui.

Iulian Bulai, reacție pe Facebook

Și deputatul Iulian Bulai a venit cu un mesaj de susținere pe pagina sa de Facebook.

„Mafia din sănătate să nu se bucure prea devreme. Continuăm lupta. Îi mulțumesc lui

Vlad Voiculescu pentru ce a făcut până acum.
Toți cei care sabotează reformele din sistemul de sănătate vor plăti, mai devreme sau mai târziu. Toți cei care susțin mafia vor deconta această decizie.
Lupta continuă!“ a scris deputatul Iulian Bulai pe Facebook.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Nu va bucurati ,Voiculescu va fi o amintire placuta.Mama lui Goebbels trebuie sa nasca din nou.Cica il va numi Adrian ,iar nasa lui,muti, il va numi sinistrul exterminarii,pardon sanatatii, unde altundeva decat in Romania.

  2. Vlăduț cum raportezi tu acum mafiei că ai pierdut ugerul de unde sugeai banul public?la pârnaie cu tine și atenție sa nu scapi săpunul pe jos,frumoaso!

  3. Voiculescu n-a luptat cu nici o mafie. A incercat și el sa-si plaseze furnizorii proprii pe contracte publice. nu uitați că psihopata de andreea moldovan vine din sectorul privat cu clinici și interese proprii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate