ACTUALITATEUnui bărbat din Râmnicu Vâlcea i s-a făcut rău și a căzut...

Unui bărbat din Râmnicu Vâlcea i s-a făcut rău și a căzut din picioare pe stradă, din senin

Un bărbat a căzut din picioare și s-a prăbușit pe trotuar în municipiul Râmnicu Vâlcea (foto), lovindu-se la cap din cauza impactului, informează Radio Sud.

Bărbatul, cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, a căzut din picioare brusc, în timp ce se deplasa pe strada Matei Basarab din localitate, precizează sursa citată.

Imediat, trecătorii au sunat la 112, la fața locului deplasându-se echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) și SMURD. Medicii nu au comentat nimic despre cauza colapsului.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Bărbatul a fost găsit fără cunoștință și cu sânge la cap, fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Acum două săptămâni, unui agent de pază de la Metrou i s-a făcut rău brusc și a căzut din picioare pe scări. Bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Cam în aceeași perioadă, unui bărbat dintr-o localitate italiană i s-a făcut rău la volan și a murit pe loc. Omul avea 40 de ani.

Aceste cazuri seamănă leit cu cele ale sportivilor care au căzut din picioare în ultimele luni sau li s-a făcut rău pe teren. Despre unii dintre aceștia, se știe că au fost vaccinați. Cel mai recent caz este al culturistului Cedric McMillan (44 de ani), care a murit după ce a suferit un atac de cord în timp ce alerga pe bandă.

O listă neexaustivă a cazurilor de fotbaliști și sportivi căzuți pe teren sau decedați, în ultimul an, aici.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate