marți, mai 21, 2024
ACTUALITATELumea culturismului, zguduită: Starul Cedric McMillan (44 de ani) a murit subit,...

Lumea culturismului, zguduită: Starul Cedric McMillan (44 de ani) a murit subit, după ce a făcut infarct alergând pe bandă la sala de forță

Cedric McMillan (foto), unul dintre starurile culturismului mondial, a murit subit la doar 44 ani, lăsând lumea sportului în stare de șoc, scrie 7news Australia.

Conform sursei citate, McMillan a decedat din cauza unui atac de cord.

„Regretăm să vă informăm că fratele și prietenul nostru Cedric McMillan a trecut la cele veșnice azi. Lui Cedric îi va fi simțită lipsa ca atlet, camarad, prieten și tată”, a anunțat o companie de suplimente sportive din SUA.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Surse apropiate familiei, citate de siteul de specialitate Generation Iron, afirmă că McMillan a murit în timp ce alerga pe bandă la sala de forță, în urma unui infarct.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

De fapt, acesta a avut probleme cardiace încă din anul 2021, acestea apărând, în mod curios, la jumătatea anului trecut.

Organizatorii competiției „Arnold Sports Festival”, numită așa după actorul Arnold Schwarzenegger, și-au exprimat și ei durerea la aflarea veștii.

„Cunoscut pentru personalitatea sa, zâmbetul său infecțios, inima gentilă și simțul umorului care era iubit de colegi și de fani, lui Cedric i se va duce dorul”, au scris cei de la Arnold Sports Festival.

Pe lângă statutul de vedetă a culturismului, McMillan a fost și un veteran al Armatei SUA, unde a fost activ timp de 20 ani.

Problemele cardiace în rândul sportivilor s-au înmulțit exponențial în ultimele nouă luni, perioadă care coincide cu obligativitatea vaccinării sportivilor pentru a putea participa la competiții.

Recent, Gabriela Ruse a anunțat că are asemenea probleme medicale. Ea și McMillan sunt doar ultimele persoane dintr-o lungă listă de sportivi căzuți pe teren, care au abandonat activitatea sportivă sau au decedat subit.

În Martie 2022, la turneul de la Miami din SUA, 15 sportivi și sportive au abandonat competiția.

O listă neexaustivă de sportivi și fotbaliști prăbușiți pe teren sau decedați în ultimele nouă luni găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE