luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEUniversitatea Indiana a inaugurat o statuie de bronz a lui Alfred Kinsey,...

Universitatea Indiana a inaugurat o statuie de bronz a lui Alfred Kinsey, omul care a făcut experimente sexuale pe copii

O sculptură de bronz care-l înfățișează pe Alfred C. Kinsey a fost inaugurată în campusul Universității Indiana, pentru a marca a 75-a aniversare a institutului care-i poartă numele, informează siteul oficial al instituției.

Conform siteului oficial al universității „Kinsey a revoluționat studiul științific al comportamentului sexual și a provocat o conversație internațională despre sexualitate”.

El a fondat Institutul Kinsey, „lider mondial în cercetarea sexualității, în 1947”.

Președintele Indiana University, Pamela Whitten, a spus în cadrul ceremoniei de dezvelire că „Dr. Kinsey ne-a lăsat o moștenire extraordinară despre curiozitatea științifică nesfârșită, angajamentul său neabătut față de libertatea academică și pasiunea sa pentru a înțelege diversitatea sexuală a omenirii”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Erou sau monstru?

Criticii lui Kinsey au, însă, o cu totul altă părere.Conform mai multor lucrări apărute în Occident și citate de România Liberă,  Kinsey – părintele educației sexuale moderne – avea un comportament deviant. Astfel „El a înființat o sală-studio de înregistrare în mansarda sa pentru a filma relațiile sexuale dintre el și soția sa și dintre membrii „cercului său interior” – membri ai personalului, studenți în anii terminali și soțiile lor”.

Conform lui Miriam Grossman, autoarea cărții „Ce anume îl învățați pe copilul meu?” Kinsey era total în favoarea contactului sexual dintre adulți și copii – ceea ce ne face să ne gândim la molestarea copiilor – și îi considera pe adulții care se angajau în astfel de acte „mult bârfiți”.

În conformitate cu unul dintre biografii săi, „Kinsey a stabilit că în cercul lor bărbaţii pot face sex unii cu alţii; nevestele pot să fie schimbate după dorinţă şi, la fel, nevestele erau libere să se cupleze cu oricare partener sexual ar fi dorit”. Kinsey însuşi se angaja în diverse forme de relaţii sexuale heterosexuale şi homosexuale cu membrii echipei institutului, inclusiv filmând diversele acte sexuale în podul casei sale. (Alan Branch – „A Brief Summary and Critique”).

James H. Jones, alt biograf al lui, ne spune că Kinsey era determinat să utilizeze ştiinţa pentru a elibera sexualitatea umană de vină şi de reprimare. Voia să submineze moralitatea tradiţională, să relaxeze regulile de reţinere, să ajute oamenii să dezvolte atitudini pozitive faţă de dorinţele şi necesităţile lor sexuale. Kinsey a fost un cripto-reformator care şi-a cheltuit fiecare minut pentru a încerca să schimbe moravurile sexuale şi legile SUA care pedepseau deviaţiile şi abuzurile sexuale. („Alfred Kinsey: A Public / Private Life” (New York: W. W. Norton, 1997).

Dr. Judith Reisman (a cărei cercetare a fost confirmată în repetate rânduri) a explicat în lucrarea sa de referință, Sex, Lies and Kinsey (Sex, minciuni și Kinsey) că Kinsey a facilitat abuzuri sexuale brutale pentru a-și obține așa-numita cercetare:

Kinsey a solicitat și a încurajat pedofili, din țara sa de reședință și din străinătate, să violeze un număr cuprins între 317 și 2.035 de sugari și copii pentru pretinsele sale date cu privire la „sexualitatea copilului”. Multe dintre crimele împotriva copiilor (sodomie orală și anală, contact sexual genital și abuz manual) comise pentru cercetarea lui Kinsey sunt cuantificate chiar în graficele și tabelele acestuia.

De exemplu, „Tabelul 34” de la pagina 180 a lucrării lui Kinsey, „Comportamentul sexual la masculul uman”, pretinde a fi o evidență „științifică” a „orgasmului multiplu la masculii preadolescenți”. Aici, copii cu vârste începând de la cinci luni au fost cronometrați pentru „orgasm” de către asistenții cu „instruire tehnică” ai lui Kinsey, un copil cu vârsta de patru ani fiind testat timp de 24 de ore consecutive, cu un număr de 26 de așa-zise „orgasme”. Educatorii sexuali, pedofilii și lobbiștii acestora citează frecvent aceste „date” cu privire la copii în cadrul educației cu privire la „sexul sigur”, pentru a dovedi o presupusă nevoie a copiilor de satisfacție homosexuală, heterosexuală și bisexuală. Aceste date sunt, de asemenea, citate cu regularitate pentru a „dovedi” că copiii ar fi ființe sexuale de la naștere.

„Omul trâmbițat cu entuziasm de publicații populare precum Time și Life Magazine nu a fost nimic altceva decât un codoș monstruos al violurilor de copii. De fapt, a mers într-atât de departe încât să înregistreze țipetele și zbaterile de durere ale copiilor, leșinurile și convulsiile acestora pe seama abuzului infernal la care el îi supunea, ca dovezi ale „orgasmului” — mai ales la copiii care nu puteau încă să vorbească”, notează Iulia Matei în Cultura Vieții.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Asta inseamna toleranta si antidiscriminare fata de Alfred C. Kinsey.
  America este cu 50 de ani (sau poate 100?) inaintea nostra la toleranta si antidiscriminare. Au ajuns pana acolo incat, in cazul infractiunilor, progresistii nu se mai preocupa de victima, ci de infractor, daca nu cumva este discrminat si tratat cu intoleranta. In statele in care progresitii detin majoritatea politia este subfinantata si nu poate sa-si indeplinesca misiunile asa cum trebuie. Probabil in felul asta se previne mai bine intoleranta si discrimarea fata de infractori.

  • Si poate nu intamplator statuia a fost inaugurata intr-o universitate. Pentru a consolida egalitatea de sanse la unele colegii/facultati se intrevede sa nu se mai intre prin teste sau rezultate din scoala, ci prin tragere la sorti. Asta inseamna “egalitate de sanse” in inteles “progresist”.

   Iata ce am citit intr-un articol din ‘The Wall Street Journal’ despre ce se discuta la workshop-uri ale unor organizatii woke care impun standarde de educatie in scolile americane (“Inside the Woke Indoctrination Machine”, 11 feb. 2022) : “Perfectionism, punctuality, urgency, niceness, worship of the written word, progress, objectivity, rigor, individualism, capitalism and liberalism are some of the characteristics of white-supremacy culture in need of elimination.” (Perfectionismul, punctualitatea, tenacitatea, amabilitatea, cultivarea cuvantului scris, progresul, obiectivitatea, rigoarea, individualismul , capitalismul si liberalismul sunt caracteristici ale culturii suprematismului alb si trebuie eliminate)

   Off … cand Romania va ajunge Vestul din urma (sper ca la chestile asta “progresiste” niciodata 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE