ACTUALITATE Un nou protest la Iași faţă de restricţiile impuse la pelerinajul Sfintei...

Un nou protest la Iași faţă de restricţiile impuse la pelerinajul Sfintei Parascheva (FOTO)

Câteva sute de persoane s-au adunat din nou în fața Catedralei Mitropolitane din Iași, pentru a protesta împotriva interdicțiilor impuse pelerinilor veniți din țară pentru a se închina moaștelor Sfintei Parascheva, informează Ziarul de Iași.

Aceștia au manifestat pașnic, cântând imne creștine și rugându-se împreună. Împreună cu preoții prezenți au rostit Acatistul Sfintei Parascheva.

Acesta este al doilea protest în Iași împotriva restricțiilor impuse Bisericii pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite