News ȘTIRI Un nou protest la Iași faţă de restricţiile impuse la pelerinajul Sfintei...

Un nou protest la Iași faţă de restricţiile impuse la pelerinajul Sfintei Parascheva (FOTO)

Câteva sute de persoane s-au adunat din nou în fața Catedralei Mitropolitane din Iași, pentru a protesta împotriva interdicțiilor impuse pelerinilor veniți din țară pentru a se închina moaștelor Sfintei Parascheva, informează Ziarul de Iași.

Aceștia au manifestat pașnic, cântând imne creștine și rugându-se împreună. Împreună cu preoții prezenți au rostit Acatistul Sfintei Parascheva.

Acesta este al doilea protest în Iași împotriva restricțiilor impuse Bisericii pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate