ACTUALITATEUn nou protest la Iași faţă de restricţiile impuse la pelerinajul Sfintei...

Un nou protest la Iași faţă de restricţiile impuse la pelerinajul Sfintei Parascheva (FOTO)

Câteva sute de persoane s-au adunat din nou în fața Catedralei Mitropolitane din Iași, pentru a protesta împotriva interdicțiilor impuse pelerinilor veniți din țară pentru a se închina moaștelor Sfintei Parascheva, informează Ziarul de Iași.

Aceștia au manifestat pașnic, cântând imne creștine și rugându-se împreună. Împreună cu preoții prezenți au rostit Acatistul Sfintei Parascheva.

Acesta este al doilea protest în Iași împotriva restricțiilor impuse Bisericii pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...