vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEUn doctor acuză că se pregătește desființarea medicinei de familie

Un doctor acuză că se pregătește desființarea medicinei de familie

Medicul Filip Panait din Piatra Neamț denunță o tentativă a conducerii sistemului de sanitar de a desființa medicina de familie pentru a „pentru a deschide calea unor clinici mamut, care, zice-se, vor deveni mai eficiente, prin numărul mare de bolnavi adunați grămadă, sub pulpana unui baștan cu bani mulți de prin occident”.

Iată postarea dr. Filip Panait:

„Pentru că nu a funcționat cu Her generalul de securitate în iarnă, au adus-o pe sclava Isaura, la Casa Nesănătoasă a nației, ca să nu-i mai acuzăm de genocid.

Acum este mai simplu, după opinia covrigosoldaților, în solda cui nu i-a văzut lumea! Adăugăm servicii medicale închipuite la tot poporul, că de, vin alegerile, iar doctorilor le luăm și ce au avut! Au tăiat și dreptul la știință, pentru medicii de familie, iar dacă mișcă în front cineva, se vor trimite trupele de asalt ale soldatului șef în slujba țării, ca să i se scoată celui vinovat cabinetul medical la mezat, să aibă dumnealui bani de bocanci!

Ne-am pricopsit în fruntea Casei de Nesănătate cu un specimen crescut la umbra acelorași răchiți fluierătoare, care are ordin de a desființa medicina de familie, pentru a deschide calea unor clinici mamut, care, zice-se, vor deveni mai eficiente, prin numărul mare de bolnavi adunați grămadă, sub pulpana unui baștan cu bani mulți de prin occident.

Ei au răbdare mare, din moment de ne testează nervii la fiecare 4 luni, cu tot felul de inepții legislative, făcute de asasinii poporului român. Și poporul nu știe nimic, pentru că presa a fost de mult vândută… Totuși, este greu cu doctorii de familie, că au școală multă, iar oamenii chiar au nevoie de ei!

Ei, covrigosoldații țării, ar vrea să plece cât mai mulți medici de familie din țară, sau să se pensioneze, ca să cânte prohodul pe sănătatea românilor, după care să vină cu soluția salvatoare a comasării tuturor amărâților în clinici de tip Kolhoz, unde patron va fi un torționar șef, la care românul va trebui să se închine ca în fața lui Zeus. Dacă este vorba despre asta, ne mai gândim pe cine votăm la toamnă domnilor!

În trei zile, guvernanții noștri au dat tot felul de ordonanțe și ordine de ministru, ca să îngenuncheze medicina de familie, apoi au transmis acte adiționale către medici, ca să fie semnate ,,de bună voie”, că patria are nevoie de sclavi.

Cum poți să faci astfel de acte samavolnice, pentru a distruge sistemul de sănătate din țară, și să nu te temi că vei fi acuzat de trădare națională și tentativă de genocid? Nu vede nimeni că avem o casă de sănătate care deține monopolul pe serviciile de sănătate, încălcând toate legile europene? Oricum medicina de familie este muribundă, dar ăștia se grăbesc să o ducă la groapă cât încă mai are suflare de viață, că sunt prea mulți pensionari în țară și ei nu mai au chef să le plătească medicamentele!

Și dacă nu semnăm contractul, ce fac domnii de la butoane? Să fiți sănătoși, că medici de familie nu mai aveți!”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Un bine făcut românilor, un rău marilor farmaceutice!
  Un mare șef de clinică spunea cunoscuților; să nu te lași tăiat!, chirugi asta așteaptă cu bisturiul în mână, să te lași doar dacă nu este altă cale.
  Să fie ținută doar medicina de urgență cea cu accidentele.

 2. -“corporatii medicale”,dap,veti fi tratati CA LA VETERINAR,ca animalele necuvintatoare.
  -medicina de familie in Romania? BAGABONTEALA,mijloc de umilire,de injosire,de prostire in fatza,TREBUIE DESFIINTATA URGENT!
  -apropos: fumatorilor li se percepe o acciza enorma -in ce se regaseste contributia lor?
  noi am inteles ca banii se pun LA COMUN,LA BUGET
  uite d-aia vaxxinu a facut miracol invers:
  A FOST GRATIS,cu bani negri obtinuti prin fortza celui mai mare,
  vaxxinu a fost facut CU BANI BLESTEMATI!

  – ji’dovii au Kapparot cand blesteama gaini(bolnave,ca-s mai ieftine) sau bani
  si dau de pomana:
  de la un timp se abtin sa mai blesteme banii
  au inteles si ei ca LI SE INTOARCE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE