OPINIIOameni buni, cât mai tăceți?

Oameni buni, cât mai tăceți?

Dragi români,

Afară e întuneric și nu doar în atmosferă. Lumea e cuprinsă de nesiguranță și teamă. Oamenii se tem că-și vor pierde locurile de muncă, dacă nu ia cu forța un tratament medical pe care nu și-l doresc. În cazul în care își păstrează totuși serviciile, se tem că nu vor avea cu ce să plătească facturile.

Asta dacă au încălzire.

Oameni buni,

avem un președinte care urinează pe noi, zâmbind. L-a numit interimar pe cel tocmai demis, legal, democratic și constituțional, de reprezentanții noștri în Parlament, pentru că este inept.

Din poziția de interimar amenință cu alte restricții și impuneri, deși legea nu-i dă dreptate. În mass-media împuternicită de o minoritate politică fanatizată, oamenilor li se toarnă pe gât propagandă de război împotriva semenilor lor. Împotriva Bisericii și a normalității. Suntem sub un bombardament mediatic menit să frângă orice urmă de rațiune sau rezistență sau de sănătate mintală.

Părinții stau sub spectrul pierderii unui alt an școlar. Aud că sunt copii cărora li se aplică tratamentul medical, în doze, împotriva voinței lor. Profesorii vorbesc în șoaptă despre copii „tratați” și care acum sunt mai rău ca înainte. Despre colegi de-ai lor perfect sănătoși, înainte de a fi tratați la fel.

Măi oameni buni, ce mai așteptați? Suntem o majoritate de oameni normali, care vrea să trăiască normal, dar care suntem ținuți prizonieri de o minoritate isterică și paranoidă, de care se folosesc niște politicieni cinici și/sau vânduți.

Dacă 10% din măsurile aberante luate în ultimii doi ani erau luate de alții, erați în flăcări. Acum, de ce tăceți?

Dacă în locul neamțului de la Cotroceni era un român și-și bătea joc de Constituție și de voi, tăceați la fel? Dacă un român vă umplea sectorul de gunoaie și șobolani, tăceați la fel?

Dacă în locul lui Fritz, un român ținea școli și cartiere întregi în Timișoara în frig, tăceați la fel? Timișoreni, în 1989 v-ați revoltat împotriva frigului și a mizeriei! Acum de ce n-o faceți? Dacă vă ține un străin în frig, totul devine în regulă? Arătați că țineți la principii mai mult decât la etnie și nu fiți lași!

Oameni buni,

așteptăm să ne închidă-n casele înghețate, așteptând să fim marcați ca vitele, pentru a putea merge la magazin?

Nu vedeți că am ajuns ca-n 89, cu frig și întuneric și o clasă privilegiată pentru care nu există reguli? Nu vedeți că doar unii răspândesc boala, doar unii au voie să meargă fără mască, doar unii au voie să se strângă 5 sau 50.000?

 

Nu vedeți că n-aveți voie la televizor? Nu vedeți că trebuie să ne auto-cenzurăm, că dacă spunem ce nu trebuie suntem puși la colț, șterși sau investigați ca „dușmani ai poporului”?

M-am oprit puțin să vorbesc cu un prieten bolnav: el și familia stau în Sectorul 1, în frig. Fără apă caldă.

L-am întrebat și pe el și vă întreb și pe voi: cât mai tăceți?

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

 1. https://trenduri.blogspot.com/2021/10/lets-go-brandon.html
  “La noi situația e chiar mai crâncenă deoarece avem în capul țării torționari similari celor din anii 50. Ca să înțelegeți cât de criminali sunt cei de la putere, căutați cauza adevărată pentru care mor atâția oameni. Nicăieri în lume nu s-a murit așa. De ce? Pentru că peste tot au existat scheme de tratament. Acum, în spitalele românești, nu-i nici urmă de medicament. În ciuda faptului că toate țările din jur au medicamente care pot trata COVID-ul, autoritățile noastre blochează la graniță cantități imense! De ce? Ca să poată face spectacol. E crimă făcută cu sânge rece. Mi se pare absolut aberant ca la granița cu Republica Moldova să existe ordin de control și confiscare a oricărei cantități de Arbidol! Înțelegeți până unde merge crima organizată? Oamenii sunt omorâți cu sânge rece pentru a justifica lockdown-ul și vaccinarea forțată. Teroarea de-abia de-acum începe, oameni buni!”

  Era clar ca in fruntea tarii sint tortionari similari celor din anii 50! Am explicat mai sus. Ia toti tortionarii si vezi cine erau, de unde au fost culesi. Cine sint cei de astazi? Se poate spune cu precizie ca tot aia! Bazinul de selectie este acelasi, iar in plus de peste 45 de ani se promoveaza doar intre ei. De unde altii?! Exemple gasesti cu toptanul, trebuie doar sa te uiti.
  Vina este si a voastra, chiar si a celor corecti, deoarece nu le spuneti napoleonilor ca ei nu sint si nu vor fi nici un fel de elita, asa cum se viseaza. Un motiv pentru care au fost impinsi in fata este ca nu stiu nimic despre nimic, asa ca pot fi folositi fara probleme. Explica-le ce se va intimpla cu ei cind vor deveni inutili!
  Un caz notoriu:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Philippe_II,_Duke_of_Orl%C3%A9ans

  “In 1792, during the Revolution, he changed his name to Philippe Égalité. Louis Philippe d’Orléans was a cousin of Louis XVI and one of the wealthiest men in France. He actively supported the Revolution of 1789, and was a strong advocate for the elimination of the present absolute monarchy in favor of a constitutional monarchy. He voted for the death of King Louis XVI; however, he was himself guillotined in November 1793 during the Reign of Terror.”

  Sa retinem un amanunt foarte important: a dat, n-a luat sau cerut bani!

  Schwab a spus clar ca nu mai au nevoie de judecatori, avocati, politicieni, politisti, militari, doctori, si multi altii de care se folosesc acum. Tehnologia ii va inlocui pe toti. Globalistii vor evita sa ridice localnici!!! A spus si scris. Singura sansa a napoleonilor, care se vad mari si tari, este sa tina cu dintii de Romania si poporul roman. Daca n-o vor face vor trai mari surprize, care n-ar trebuie sa fie, deoarece revolutiile sint cunoscute si se cunosct toate amanuntele. Cum era aia cu revolutia isi maninca copii? In plus a spus ca nimeni nu va detine nimic si vom fi fericiti. Ei cind spun nimeni, este nimeni, cu exceptia lor, iar romanii, oricare ar fi, nu vor face parte dintre exceptii. Nu se dau scutiri! Asa intelegi motivul pentru care Ceausescu a primit bani de-o indistrializare. Fara miscarea asta nu-si ridicau personalul de care aveau nevoie.

  Cellular Responses to Graphene Oxide Sheets
  https://www.youtube.com/watch?v=_kAevCpFNW0

  Nanotechnology: Hacking Humans, Its Potential, and Real Risks
  https://www.youtube.com/watch?v=nsGvcejqzb4

  Klaus Schwab
  The Fourth Industrial Revolution. Geneva: World Economic Forum (2016). ISBN 978-1944835019.
  Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution. New York: Crown Publishing Group (2018).
  COVID-19: The Great Reset, with Thierry Malleret. Forum Publishing (2020). ISBN 978-2940631124.
  Stakeholder Capitalism: A Global Economy that Works for Progress, People and Planet. Hoboken, New Jersey: Wiley (2021).

  https://www.infowars.com/posts/world-economic-forum-unveils-covid-passport-that-uses-blood-test-markers-to-determine-vaccination-status/

  Se pare ca E Strainu vorbeste singur. Nu cred ca sint multi care sa-l ascute, iar in plus nu toti care-l asculta inteleg ceva. Romani, din mindrie, sint convinsi, in ciuda evidentelor contrare, ca le stiu mai bine pe toate. Starea tarii iti confirma acest adevar simplu.

  https://youtu.be/PRN6wcJEKI0

 2. Tranimea scoasa din rural, dupa 45, nu are identitate, demnitate, onoare si constiinta, iar numarul dovezilor este imens in acesti ultimi 76 de ani. Identitatea lor tine de legendele vestului luminos si ramificatiile acestei teorii aberante, unice la nivel mondial. Faptul ca nu se vad in stare sa supravietuiasca fara stapin strain este mai mult decit evident si asta o exprima prin modul lor de gindire atunci cind spun ca cei care critica vestul sint automat pro rusi. In mintea lor putina faptul ca cineva vrea sa fie doar roman nu exista! Ce astepti de la un asemenea moloh din care cei 3-5%de romani ramasi neatinsi de mizeria cotidiana nu se mai pot distinge?! Chiar poti avea pretentii?! Experimentul lui Ceausescu, prin care a vrut ridicarea taranimii, constituie la aceasta ora cel mai mare esec social din istoria omenirii. Ca sa bagi miliarde fara numar in fundurile lor nesimtite si sa scoti doar indivizi cu o putere de distrugere colosala, dincolo de cea a fenomenelor naturale, este ceva care nu-si gaseste echivalentul in istoria omenirii. Nu exista nimic din tot ceea ce reprezinta Romania si poporul roman care n-a fost batjocorit, distrus, calcat in picioare, dus in derizoriu etc. Situatia tarii de astazi reprezinta totalitatea conostintelor, educatiei, aptitudinilor si inteligentei de care dispun acestia. Chiar trebuie sa ma mir de ceea ce vad, cind mie personal imi era clar in 1989 ce urma sa se intimple cu Romania? Continuare? Daca iesirea din istorie inseamna asa ceva, atunci sa se continuie cu ceea ce stie marea majoritate sa faca, ca sa vedem daca o sa le placa pina la capat, desi acesta este cit se poate de vizibil. Succesuri!

  Plus:
  http://www.vigiaccess.org/
  Pagina apartine OMS!
  Scroll pina jos, confirma, apasa cauta. In noua pagina cauta COVID-19 vaccine. Deschide si citeste. Cifrele sint OAMENI!

 3. Problemele de tip Weimar necesită soluții de tip Weimar. Care nu degeaba au fost și continuă să fie demonizate. Cum să-și permită o națiune să fie suverană, autarhică, să se înarmeze, să iasă din circuitul bancar mondial șamd?
  După ce au fost îndopați continuu deopotrivă cu mâncare sintetică frumos colorată și cu ideea că ei sunt ultima speță și trebuie să le semene cât mai mult ălora din stânga, de au ajuns majoritar să pună ștampila de vot pe orice nume străin minoritar, că sigur e mai bun, românii reprogramați tot la “soluții” vestice vor trage. Nu se mai pot concepe acum rezolvări bătrânești, oricât de dovedit-eficiente, că-s necivilizate. La probleme noi (făcute de ei) trebuie soluții noi (oferite, ce să vezi, tot de ei).

  Sincer, am ajuns să-l respect pe Iohannis. În locul lui cred că și eu m-aș comporta acum la fel. Dacă de 7 ani îmi tot bat joc de un popor care nu îmi face absolut nimic, apoi și doar de curiozitate aș vrea să văd cât se poate întinde coarda. Doar sunt stăpân pe tarlaua asta, nu? Sigur, mai behăie oițele intelectuale din când în când, dar perfect civilizat, deci absolut inofensiv. Concret, există riscul să-mi vâjâie pe la urechi vreun obiect contondent, să-mi mai potolească rânjetul? Așa, ca un zburător memento mori șoptit? Nici vorbă! Nu c-ar fi sepepiștii supraoameni dar nici nu se poate concepe un asemenea gest într-o țară europeană. Ba tocmai oițele intelectuale se vor indigna primele, cu citate despre condamnarea violenței și necesitatea dezbaterilor, cu întrebări retorice că așa am ajuns, că face fiecare ce vrea, că de când ne permitem noi mai mult decât vorbă lungă doar cu gura, că degeaba avem Justiție? Dacă facem ceva suntem la fel de răi ca ceilalți! Sigur o să dea Iohannis socoteală în instanță. Cum a făcut și Băsescu. Are acum vreo greață? Au alții vreo greață în a continua să-i sufle-n vele? Au alții vreo greață în a-i promova pe cei ce n-au nicio greață în a continua să-i sufle-n vele?

 4. am fost in strada de fiecare data. de fiecare data prietenii (care au fost cu mine in strada in 1989! ha!!) se uita stramb la mine. toti ma cred …pro-rus? inpoiata? anti-occidentala? o prietena imi tine discursuri despre peeeseeedeee haha. ii reamintesc ca nu am votat in viata mea vreo formatiune comunistoida. partidul meu de sufle a fost al Domnului Corneliu Coposu, fara vreo sansa in Romania. Sunt nationalist-traditionalist in sufle, insa doresc LIBERTATE. Doresc INDEPENDENTA SI SUVERANITATE. DORESC CA TRADITIILE NOASTRE SA FIE TRANSMISE COPIILOR NOSTRI PENTRU A PASTRA RADACINILE NEAMULUI ROMANESC SI RELIGIA CRESTIN-ORTODOXA. Ieri am plans toata ziua. De Sfnata Paraschiva. Mama, cand traia, imi spunea tot timpul in soapta: “Mama…nu dispera!” Nu mai am speranta. Romanii s-au inrait. Experimentul Pitesti reloaded. Cei care muncesc, de la vladica la opinca se vor otravi, iar ceilalti vor fi executati p0ublic daca nu o fac. este incredibil ca la 31 de ani de la dictatura, ne intoarcem la experimentul Pitesti, pentru ca romanii refuza sa isi cunoasca drepturile si sa lupte. acesta este din pacate adevarul…

 5. Diferența între 89 și acum e că majoritatea românilor au burțile pline, de mâncare nesănătoasă dar pline. Burta plină ține omul în letargie. Social media, Netflix, jocurile pe PC în exces și accesul nelimitat la vicii contribuie și ele.
  Ce poate să-și mai dorească omul de rând dacă are acces la vicii și excese nelimitate? E tot ce și-a dorit și își poate dori. Înțelegeți, ce revoltă când oamenii au “totul”.
  Revolta în masă s-ar produce cu interdicțiile în magazinele alimentare fără certificat, servicii de bază, de abia atunci lumea se va revolta, unii în stradă alții la viitoarele alegeri.
  PNL și USR sunt că și terminate politic la viitoarele alegeri. UDMR poate nici nu mai intră în parlament, secuimea nu se înghesuie la vaccinare.
  Vreți revoltă, tăiați accesul la mâncare, internet, Netflix, Facebook sau spuneți că vreți ieșirea din UE, sute de mii vor fi pe străzi.
  Lumea vrea vicii și excese. Drog. Restul le rabdă.
  Apoi propaganda nu mai e anti-sistem ca în 89 e pro-sistem.
  Am intrat demult în sfera de influență a UE și a SUA. Cenzura și propaganda lor controlează în proporție covârșitoare tot ce se publică și în media românească.

 6. Asa este, oamenii tac. Colegi de-ai mei din învățământ au devenit isterici din cauza vaccinarii sau a covidului si sustin paranoia mediatica, fiind incapabili sa vada realitatea crunta pe care o traim. Sunt tare trista pentru ca se ia o atitudine progresista si parca au pierdut notiunea valorilor nationale, desi vorbesc elevilor despre ele. Nu stiu de ce se lasa prostiti de guvern, de ce cred într-un virus inventat, de ce unii s-au vaccinat…… E tragic cand ii aud in cancelarie vorbind despre minciunile cu incidenta si cazurile noi. Si nu pot singura sa fac nimic…… Oribil……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...