ACTUALITATEUn deputat PNL a semnat pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Dan Vîlceanu...

Un deputat PNL a semnat pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Dan Vîlceanu anunță că va fi exclus din partid

Deputatul PNL Dumitru Flucuș a semnat pentru demiterea din funcție a președintelui Klaus Iohannis, iar în consecință, va fi exclus din partid.

Numele lui Dumitru Flucuș, deputat PNL de Brașov, apare pe lista semnatarilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis, alături de ale deputaților AUR Lilian Scripnic și Mircia Chelaru.

Dan Vîlceanu, a confirmat informația și a anunțat miercuri dimineață că Dumitru Flucuș va fi exclus din partid.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Din câte am înțeles, a semnat și va fi exclus din partid în maximum două săptămâni. (…) În momentul în care ai făcut un asemenea gest, nu ești parlamentar liberal, ești de la AUR, ai aceeași minte ca Georgică Simion și te duci la Georgică Simion”, a declarat Dan Vîlceanu.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

George Simion, copreședintele AUR, a anunțat luni că a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Inițiativa are nevoie de 156 de semnături – o treime din numărul total al aleşilor -, iar suspendarea se face prin votul majorității senatorilor și deputaților reuniți în ședință comună, după consultarea Curții Constituționale.

Dacă propunerea de suspendare din funcția de președinte este aprobată de parlamentari, se va organiza, în cel mult 30 de zile, un referendum pentru demiterea președintelui.

În 24 de ore s-au strâns peste 130.000 de semnături de la cetățeni pentru susținerea demersului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...