ACTUALITATEVIDEO UPDATE | Claudiu Târziu: Demersul nostru nu este un moft, este...

VIDEO UPDATE | Claudiu Târziu: Demersul nostru nu este un moft, este o datorie. Iohannis a încălcat de foarte multe ori Constituția, a trădat poziția de președinte

ACTUALIZARE 16:20 Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a precizat în cadrul unei conferințe de presă extraordinare, că demersul demiterii lui Klaus Iohannis nu este doar un „moft”, ci o „datorie”, potrivit Rost.

„Demersul nostru nu este un moft, este o datorie a noastră. Nu este un joc politic, este un gest de mare responsabilitate. Președintele Iohannis a încălcat de foarte multe ori Constituția, a trădat sub toate aspectele poziția de președinte.

Luați în serios demersul nostru, iar parlamentarii din celelalte partide sunt rugați să nu mai facă niciun fel de calcul politic, să nu mai aibă nicio clipă de ezitare și să semneze pentru suspendarea și, apoi, pentru demiterea, președintelui Iohannis”, a declarat Claudiu Târziu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat că formațiunea sa va începe demersurile pentru suspendarea și demiterea lui Klaus Iohannis, din funcția de Președinte al României.

Acesta a spus că se bazează pe gruparea lui Ludovic Orban pentru a-l demite pe Klaus Iohannis.

„Vom iniția suspendarea președintelui Iohannis, vom strânge semnăturile și apoi vom face referendumul pentru demitere. Vom avea un președinte al României, ceea ce nu am avut timp de șapte ani”, a spus el la podcastul Evz Play.

Duminică seară, fostul lider al PNL, Ludovic Orban, a anunțat că se va implica în demiterea președintelui Klaus Iohannis.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...