ACTUALITATE Un coronavirus din pluş, cea mai vândută jucărie de Crăciun într-un magazin...

Un coronavirus din pluş, cea mai vândută jucărie de Crăciun într-un magazin din Spania

Un magazin din Spania vinde plușuri sub formă de coronavirus, jocuri de cărţi „Virus” sau păpuşi cu măşti sanitare, relatează EFE, citată de Agerpres.

Coronavirusul din plus a fost cea mai vândută jucărie de Crăciun, a spus Lia Gimeno, proprietara magazinului din localitatea spaniolă La Coruna.

Rotund ca o bilă şi cu spinii tot din pluş, coronavirusul din plus este disponibil în trei mărimi diferite.

Pe lângă coronavirusul din pluş, magazinul vinde şi jocul de cărţi „Virus”, ce constă în infectarea adversarului, precum și păpuşile cu  măşti sanitare.

În anii trecuți, magazinul vindea jucăria de pluş Ebola sau cea reprezentând mononucleoza.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite