vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEActorul Mihai Mălaimare spune că Mondialul din Qatar reprezintă „o palmă solidă...

Actorul Mihai Mălaimare spune că Mondialul din Qatar reprezintă „o palmă solidă dată nesimțirii globaliste de pretutindeni”

Actorul Mihai Mălaimare consideră, într-o postare de pe o rețea de socializare, că ediția Cupei Mondiale la fotbal din Qatar reprezintă „o palmă solidă dată nesimțirii globaliste de pretutindeni”.

Motivul este acela că oamenii prezenți la turneul din final din aceste zile își arată susținerea necondiționată pentru țările și culturile lor.

„Ce vedem la acest Campionat Mondial?
Orice, dar nu fotbal. Văd că Angelo Niculescu ar fi trebuit să ia Premiul Nobel pentru a sa temporizare pe care o practica acum aproape jumătate de Secol. Direcția mingii nu mai este către poarta adversarului ci către propria poartă, ceea ce este halucinant și contrazice însăși filozofia fotbalului, așa cum a fost el inventat de către englezi. Culmea este că absolut toate echipele, mari sau mici, joacă același lucru și, din această cauză, acest fotbal nu mai are sclipire. Aici jegurile globaliste au izbutit: au distrus unul dintre cele mai frumoase și mai iubite sporturi de echipă ale lumii și încearcă să ne vâre pe gât o ciorbă sleită. Unde însă au luat-o în barbă este exact acolo unde îi doare cel mai tare:
– ăștia din Qatar nu permit reclama legebetistă
– se cântă imnurile țărilor, ale țărilor și nu ale mizeriei lor globaliste
– spectatorii în lacrimi sărută drapelul țărilor lor și nu mizeria lor globalistă.
Din această cauză mă uit la Campionatul Mondial și, dacă sunt trist pentru că nu mai este spectacol, mă înveselesc atunci când văd gesturi, atitudini, lacrimi ale oamenilor care se simt cetățenii țărilor lor, rudele neamurilor lor, mândri că poartă însemnele țărilor și culturilor lor.
Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar este, în fapt, o palmă solidă dată nesimțirii globaliste de pretutindeni!”, a remarcat Mihai Mălaimare.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE