ACTUALITATEUn bărbat de 70 de ani, intubat, a murit în urma incendiului...

Un bărbat de 70 de ani, intubat, a murit în urma incendiului de la Matei Bals. Bilanțul tragediei a ajuns la șase morți. Gafă a Ministerului Sănătății, care a revenit cu precizări

Gafă a Ministerului Sănătății produsă sâmbătă. După ce instituția a anunțat decesul unei femei internate la Spitalul Universitar din Capitală, rănită în incendiul produs la Institutul Matei Balș din Capitală, a revenit asupra informației. De fapt, femeia este în stare gravă și cel care a decedat este un pacient de 70 de ani, internat în același spital, dependent de masca CPAP, care nu suferise leziuni în urmă incendiului.
Bilanțul deceselor se ridică, astfel, la șase.
„Este vorba despre un bărbat, 70 ani, dependent de CPAP, fără leziuni cauzate de incendiului, intubat. Femeia de 58 de ani se află în stare gravă. Ambele familii au fost anunțate de situația pacienților”, a transmis MS la scurt timp după ce furnizase informația legată de decesul femeii.
În ceea ce privește femeia de 58 de ani, ea este în continuare intubată, cu o pneumonie COVID-19 severă, inhalare de fum și cu arsură de 2% din suprafața corpului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate