ACTUALITATE Un bărbat de 70 de ani, intubat, a murit în urma incendiului...

Un bărbat de 70 de ani, intubat, a murit în urma incendiului de la Matei Bals. Bilanțul tragediei a ajuns la șase morți. Gafă a Ministerului Sănătății, care a revenit cu precizări

Gafă a Ministerului Sănătății produsă sâmbătă. După ce instituția a anunțat decesul unei femei internate la Spitalul Universitar din Capitală, rănită în incendiul produs la Institutul Matei Balș din Capitală, a revenit asupra informației. De fapt, femeia este în stare gravă și cel care a decedat este un pacient de 70 de ani, internat în același spital, dependent de masca CPAP, care nu suferise leziuni în urmă incendiului.
Bilanțul deceselor se ridică, astfel, la șase.
„Este vorba despre un bărbat, 70 ani, dependent de CPAP, fără leziuni cauzate de incendiului, intubat. Femeia de 58 de ani se află în stare gravă. Ambele familii au fost anunțate de situația pacienților”, a transmis MS la scurt timp după ce furnizase informația legată de decesul femeii.
În ceea ce privește femeia de 58 de ani, ea este în continuare intubată, cu o pneumonie COVID-19 severă, inhalare de fum și cu arsură de 2% din suprafața corpului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here