luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATETragedie | Un tânăr de 16 ani, deținător al centurii negre la...

Tragedie | Un tânăr de 16 ani, deținător al centurii negre la Tae Kwon Do și atlet de liceu, a decedat SUBIT

Jack Aidan Strehl (16 ani), un tânăr practicant al artelor marțiale, a decedat subit pe 14 octombrie, stârnind o undă de șoc în mica sa comunitate din statul New York,a anunțat Daily Voice, informează Breitbart.

Jack (foto centru) era un adolescent foarte harnic și talentat, care a obținut centura neagră la Tae Kwon Do la doar 11 ani, precizează necrologul. Mai mult, tânărul deja muncea, fiind foarte apreciat pentru hărnicia sa.

Pe lângă artele marțiale, Jack făcea parte și din echipa de atletism a liceului său, fiind participant la probleme de aruncarea greutății și aruncarea discului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Jack Strehl era dintr-o comunitate ce aparține de New York. Pentru a putea participa la competiții în statul New York, o persoană trebuia să fie vaccinată împotriva virusului. Din imaginile publicate pe internet, tânărul Strehl a participat la competiții în ultimii doi ani.

Este de notorietate cazul baschetbalistului Kyrie Irving, care nu a putut evolua în meciurile de pe teren propriu ale echipei sale, Brooklyn Nets, din cauză că a refuzat să se inoculeze.

Sportivi tineri mor pe capete, „subit”

Ieri, 22 octombrie, s-a anunțat că fostul internațional japonez, Masato Kudo, a murit la doar 32 de ani. Alaltăieri, a fost antrenorul portughez Rui Guimaraes, de 37 de ani.

Acestea sunt cele mai recente cazuri de „morți subite” la persoane tinere, sportive. Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri, de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauza a morții faptul că au murit subit. O listă a acestor persoane este aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE