luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATETrump: „Trebuie să cerem negocierea imediată a încheierii pașnice a războiului din...

Trump: „Trebuie să cerem negocierea imediată a încheierii pașnice a războiului din Ucraina, altfel vom ajunge în al treilea război mondial”

În cadrul unui miting desfășurat sâmbătă seara pentru susținătorii săi republicani din statul Nevada, fostul președinte american Donald Trump a susținut necesitatea reînceperii procesului de negociere dintre Ucraina și Rusia. Acesta a declarat că negocierile sunt absolut necesare pentru a nu se ajunge la un conflict nuclear care ar fi extrem de devastator pentru întreaga planetă, menționează mariustuca.ro.

„Trebuie să cerem negocierea imediată a încheierii pașnice a războiului din Ucraina, altfel vom ajunge în al treilea război mondial. Și nu va mai rămâne nimic din planeta noastră — totul pentru că oamenii proști nu aveau habar… Ei nu înțeleg puterea nucleară.”

Discursul pacifist al lui Donald Trump vine în contextul în care președintele ucrainean Volodimir Zelensky a anunțat acum câteva zile că nu există posibilitatea negocierii cu președintele rus Vladimir Putin, în contextul anexării ilegale de către Rusia a teritoriilor regiunilor Herson, Zaporojie, Donetsk și Lugansk.

În cadrul respectivului miting, Donald Trump a atins și alte probleme importante precum acuzațiile aduse lui Hunter Biden, fiul actualului președinte Joe Biden, sau administrarea defectuoasă a rețelei electrice din California, stat condus de către democrați.

„Uitați-vă la politicile lor energetice. Toată lumea trebuie să aibă o mașină electrică dar nu au electricitate pentru a porni un aparat de aer condiționat acum în California”. […] Ei cer într-o scrisoare, «te rog să nu-ți folosești aerul condiționat». Și apoi vor să trimită milioane și milioane de mașini pe o rețea care este ruptă”, a precizat în discursul său Donald Trump.

Operatorul rețelei electrice din California a avertizat că rețeaua ar putea deveni prea tensionată în contextul unui val de căldură recent. Acesta i-a îndemnat pe californieni să evite utilizarea energiei în orele de vârf pentru a nu se ajunge la întreruperi de curent. Guvernatorul Gavin Newsom a spus că acestea au fost evitate în cele din urmă.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate