ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (7-13 decembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (7-13 decembrie)

1.Părintele Bogdan Chiorean, care este medic dentist, și alți medici voluntari vor trata gratuit 20 de copii și tineri cu posibilități materiale reduse din Protopopiatul Turda. Mai multe informații, aici.

2.Cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, din Munţii Orăştiei, va fi reabilitată în baza unui proiect cu finanţare nerambursabilă în valoare de 2,76 milioane de euro. Detalii despre proiect, aici.

3.Sezonul de schi în Munţii Sebeşului s-a deschis, sâmbătă, fiind funcţionale 5 din cele 10 pârtii ale Domeniului Şureanu, a informat, vineri, Florian-Rareş Tileagă, monitor la şcoala de schi „Paşi Liberi”. Detalii, aici.

4.Organizația Internațională pentru Caritate Creștin Ortodoxă (IOCC), partener al Federației Filantropia a Patriarhiei României, sprijină 31 de familii cu câte o sobă de gătit pe lemne. Detalii despre campanie, aici.

5.72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Mai multe informații, aici.

6.Singurul supravieţuitor din cei şase pacienţi duşi la spitalul de la Leţcani în urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ a fost externat, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Florin Roşu. Detalii despre starea de sănătate, aici.

7.Ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură se prelungeşte până finele lui 2023. Detalii despre finanțare, aici.

8.Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează, la sfârşitul acestei săptămâni şi al celei viitoare, evenimentul „Am venit să colindăm ‘Florile Dalbe'”. Mai multe informații despre program, aici.

9.Patruzeci de clerici și credincioși din Protoieria Râmnicu Sărat au donat sânge joi la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău. Detalii, aici.

10.Un ieşean a donat patru televizoare pentru copiii săraci din localitatea din Cioca Boca. Mai multe informații despre campanie, aici.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...