ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (25-31 ianuarie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (25-31 ianuarie)

1.Băcăniile câștigă teren; în pandemie, mulți români au preferat magazinele de la colțul străzii. Mai multe detalii, aici.

2.„Şcoala de Fapte Bune” este un program bazat pe valori și virtuți, în care copiii de diferite vârste învaţă să fie atenţi la aproapele lor, să facă bine, să aibă mai multă răbdare, să lege prietenii, să se implice în proiecte reale. Mai multe informații, aici.

3.Copilul de doi ani din Schela, județul Gorj, care a fost dat dispărut, sâmbătă, a fost găsit teafăr la aproximativ doi kilometri de casă. Detalii despre starea copilului, aici.

4.Teatrul Nottara reia reprezentaţiile cu public cu spectacolul „Aici nu-i de joacă” montat de actriţa Catrinel Dumitrescu. Detalii, aici.

5.Campania „Implică-te! Împreună reușim mai mult!” este organizată de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului din luna martie 2020. Până în prezent, au fost efectuate 200 de deplasări pentru sprijinirea a peste 4.800 de familii din 156 de localităţi vizitate, prin ajutor material în valoare de 80.000 euro. Detalii despre campanie, aici.

6.Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Judeţene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor pentru cererile depuse în luna decembrie 2020. Informații despre finanțare, aici.

7.Sistemul de monitorizare a lemnului va fi operaţional din noaptea de sâmbătă spre duminică. Detalii, aici.

8.În curând, Republica Moldova ar putea exporta lapte și produse lactate în Uniunea Europeană. Mai multe informații, aici.

9.Celebra revistă pentru copii Pif va putea fi din nou cumpărată în România, potrivit unui anunț pe Twitter al editorilor. Detalii, aici.

10.Actorul Florin Piersic a împlinit 85 de ani. Documentar despre viața maestrului Piersic, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...