duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (21-27 septembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (21-27 septembrie)

Săptămâna nu a trecut fără vești bune și fără promisiunea unor lucruri minunate, ce urmează să se întâmple curând.

1.O statuie a Regelui Mihai I va fi dezvelită anul viitor în centrul oraşului Sinaia, cu prilejul aniversării a 100 de ani de la naşterea acestuia. Mai multe informații aici:

2.Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor va oferi 50 de burse pentru tineri cu rezultate şcolare bune, dar care provin din familii numeroase. În ce condiții, aflați aici:

3.Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură a început să plătească ajutorul de stat pentru culturile înființate în toamna anului 2019, afectate de secetă. Detalii aici:

4. Cinci studenți români au câștigat medalia de argint la competiția „Thales TechChallenge” cu un proiect „verde” care presupune crearea unor stații de încărcare independente de rețeaua electrică, folosind sateliți plasați pe orbită. Informații despre competiție, aici:

5.Un număr de 130 de copii nevoiaşi din judeţul Galaţi au primit ghiozdane şi rechizite pentru noul an şcolar, în cadrul unei campanii iniţiate de Arhiepiscopia Dunării de Jos. Mai multe detalii despre campanie, aici:

6.Elevii pot propune proiecte pentru Noaptea Muzeelor. Fiecare proiect câștigător va fi finanțat cu suma de 3.000 lei. Mai multe informații despre proiect, aici:

7.Guvernul a aprobat o hotărâre de guvern care permite acordarea unei facilităţi pentru tinerii fermieri de a beneficia de o suprafaţă de până la 50 de hectare prin Agenţia Domeniilor Statului. Detalii aici:

8. Aproape 500 de jucării de colecţie, fabricate între anii 1930 şi 1980, sunt prezentate până în 11 octombrie la Shopping City Timişoara, în cadrul expoziţiei intitulate ”Muzeul Jucăriilor”. Mai multe detalii aici:

9. Sprijin de la Bucureşti pentru reconstrucţia Filarmonicii din Chişinău. Mai multe informații aici:

10. Sublocotenentul (ret.) Constantin Florea, veteran de război participant la al Doilea Război Mondial, a împlinit vineri, 25 septembrie 2020, vârsta de 104 ani. Despre minunata poveste de viață, aflați detalii aici:

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate