ACTUALITATEMihail Neamțu critică un europarlamentar USR-PLUS: Pentru generația lui Ștefănuță, țara există...

Mihail Neamțu critică un europarlamentar USR-PLUS: Pentru generația lui Ștefănuță, țara există pentru a fi doar mulsă, hulită și pârâtă la Marea Poartă

Scriitorul Mihail Neamțu îl critică vehement pe europarlamentarul USR-PLUS, Nicu Ștefănuță, care a votat în plenul Parlamentului European pentru condamnarea României pe motiv că nu ar respecta „drepturile minorităților sexuale”.

Nicu Ștefănuță este cel care, cu câteva zile în urmă, când Emma Răducanu câștiga finala US Open, a sugerat că în România „n-ar fi reușit vreo performanță”.

„Cu fața lui de utecist vesel și sinecurist troglodit, dornic să-și etaleze oriunde intelectul mărunt și susținerea neabătută pentru multiculturalism și totalitarismul roz, Nicu Ștefănuță (europarlamentar USR Plus) e cel mai penibil exemplar al urii de sine.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Alaltăieri încerca să demonstreze că numai emigrarea și metisajul produc succes, și că spectaculoasa tenismenă Emma Răducanu n-ar fi avut nicio șansă în România. I s-a adus aminte de Simona Halep: realitatea contrazice mereu ideologia.

Ieri, gargaragiul plătit din banii Dumneavoastră vota pentru sancționarea României pentru că nu recunoaște căsătorii gay încheiate în alte țări.

Păi normal că nu le recunoaște: e stat suveran și are propriul cod civil, în care e definită căsătoria. Tot așa, nu recunoaște nici căsătoria poligamă.

Pentru adevărații sibieni îndrăgostiți de Europa, cum fusese cândva scriitorul Ion Codru-Drăgușanu, românismul era o virtute exemplară. Pentru generația lui Ștefănuță, țara există pentru a fi doar mulsă, hulită și pârâtă la Marea Poartă.”, a scris Mihail Neamțu, pe Facebook.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate