ACTUALITATETimid, dar revolta #ioapro (eu deschid) a pornit în Italia. Primele restaurante...

Timid, dar revolta #ioapro (eu deschid) a pornit în Italia. Primele restaurante și săli de forță au deschis: Trebuie să ne întoarcem să trăim, eu nu mai închid niciodată!

Anunțată ca o revoltă a peste 50.000 de patroni de restaurante, cafenele și săli de forță, campania #ioapro (eu deschid) a debutat destul de timid în Italia.

În Modena, o sală de forță a deschis de la primele ore ale dimineții, funcționând normal, relatează Canale 5.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Întrebat ce va face dacă vine Poliția, responsabilul de marketing, a răspuns: „Rămânem aici, și dacă trebuie să murim ca meserie, o s-o facem aici, în sala noastră”.

Un restaurant a deschis încă de pe 14 seara, publicând imaginile cu clienții încântați pe rețelele de socializare.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Și Chivasso, regiunea Torino, s-a deschis un restaurant în uralele clienților. În alte părți, Poliția a descins asupra restaurantelor care s-au deschis, precum este „Siesa” din Treviso, dar cu toate astea, patroana anunță că va merge înainte.

Același lucru s-a întâmplat și Padova, anunță presa locală.

În regiunea Palermo, însă, revolta nu a prins, scrie Palermo Today. 

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, se află într-o criză politică, după ce a pierdut majoritatea în Parlament, iar partidele de opoziție, în frunte cu Liga lui Salvini, cer organizarea de alegeri anticipate.

 

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...