luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATETextul declarației de susținere a Ucrainei, semnată de AUR pentru a intra...

Textul declarației de susținere a Ucrainei, semnată de AUR pentru a intra în grupul ECR din Parlamentul European

Partidul AUR a semnat o declarație de susținere a Ucrainei, în contextul aderării la grupul ECR din cadrul Parlamentului European, a anunțat La Repubblica.

Semnarea declarației a fost o condiție sine qua non pentru aderarea AUR la acest grup, care a devenit, astfel, al treilea cel mai mare din Parlamentul European.

Iată textul integral al declarației, semnat de președintele George Simion:

Declarație de poziție cu privire la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei

Conducerii Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni din Parlamentul European,
Stimate domnule Legutko, Stimate domnule Procaccini,

Noi, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), dorim să ne articulăm clar poziția cu privire la conflictul în curs între Rusia și Ucraina.

AUR condamnă ferm acțiunile agresive ale Rusiei împotriva Ucrainei. Considerăm aceste acțiuni ca pe o flagranta încălcare a suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei. Partidul nostru este neclintit în sprijinul său pentru pacea si respectarea stricta a dreptului international.

Suntem solidari cu poporul ucrainean și sprijinim pe deplin dreptul acestuia la o viață liberă și suverană naţiune. Integritatea teritorială a Ucrainei trebuie păstrată și orice soluție a acestui conflict trebuie să fie bazată pe respectarea standardelor și normelor juridice internaționale.

AUR rămâne angajat să promoveze și să susțină principiile păcii, securității și guvernării legislația în Uniunea Europeană și regiunile învecinate. Credem că includerea noastră în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) va spori eforturile noastre colective de a promova stabilitatea, pacea și respectul pentru dreptul internațional în Europa.

Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a discuta în continuare poziția noastră și de a contribui activ la ECR misiunea grupului în Parlamentul European.

Cu stimă, George Simion Președintele AUR
GRUPUL EcR [06.07.2024]

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

16 COMENTARII

 1. Aur din gresala in gresala spre victoria(nuland) finala. Cum te dai tu suveranist cand semnezi ca primaru’ orice ti se pune sub nas? La fel te-ai dus la lins clanta la ambasada Eretz ca sa iti dea certificat de buna purtare. Mare dezamagire!

   • Nu a semnat cu Israelul tot ce au vrut evreii? Poti sa ma contrazici?, mai informeaza-te. Daca esti sustinator adevarat trebuie sa nu- i ascunzi greselile

   • Așa și este. Declarația este corectă, de o elementară diplomație.
    Faptul că s-a iscat atât de multă dezinformare pe un text atât de normal arată mulțimea și mărimea dezinformărilor privitoare la AUR.

 2. Un alt USR, cu alte sloganuri.
  Toti sunt o apa si-un pământ.!
  Georgică suveranistul devine patrihoț.
  Slava, fi-mi-ar scarba!

 3. Texul cuprinde niște exprimă general, de bun simț – condamnăm agresiunea, suntem solidari cu poporul ucrainean, dreptul acestuia la suveranitate, promovăm pacea și securitatea.

  În niciun caz un sprijin unilateral pentru Ucraina. Verificați ce înseamnă unilateral – emanat de la o singură persoană, hotărât în mod arbitrar doar una dintre părți, care obligă și angajează doar una dintre părți șamd.

  Un text protocolar, cu nimic în plus față de ceea ce s-a declarat chiar de la început. În niciun caz sprijinirea cu armament, muniție sau trupe.

 4. Stânga americană fredonează „Georgia on my mind”, iar românii au scos episodul „When George met Giorgia”!

  Mai vedem.

 5. 🙂 Clar ? Poate nu. Mai vedem!

  P.S.

  Oricum, bine că ați publicat. Și grecii de la „The Duran” bârfeau de asta ieri.

   • 🙂

    Cădem la pace: unul e grec britanic, celălalt grec cipriot – iar eu grec italian român (= român). Suntem toți … greci! 🙂

    Cel puțin așa am înțeles.

    P.S.

    Vorba e, pe unde scoatem cămașa, că gluma se tot îngroașă … și nu e amuzantă.

 6. Grupul Conservatorilor și Reformiștilor????
  -e o expresie,
  “e cu curu in doua luntri”

  in plus
  din oceanul Atlan-tic
  a iesit un peshte mic
  si drept in coor la george s-a infipt!

  -vrem sa-l vedem pe ap. Piperea ajuns dictator european
  cat sa radem de/ sa injuram idiotii utili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE