ACTUALITATE Sute de oameni protestează în Piaţa Victoriei faţă de restricţiile impuse de...

Sute de oameni protestează în Piaţa Victoriei faţă de restricţiile impuse de Guvern

Sute de oameni protestează, duminică, în Piața Victoriei din Capitală față de restricțiile impuse de Guvern în contextul pandemiei.

La protest sunt prezenți si producătorii afectați de închiderea piețelor.

„Duminica ne adunam în București în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva inchiderii pietelor , impotriva discriminarii la care sunt supusi micii producatori agricoli fata de lanturile de supermarketuri care vand marfuri din import de o calitate indoielnica iar profitul este trimis in strainatate .Aceasta inchidere a pietelor urmareste de fapt cresterea profitului lanturilor de supermarketuri , care va fi singura alternativa a populatiei de a-si procura fructe si legume . Doar uniti putem sa ne salvam pentru ca dupa aceste restrictii vor urma alte si alte restrictii. Paradoxal pietele agroalimentare vor fi inchise in timp ce hypermarketurile nu vor fi inchise pentru ca apartin stapanilor acestei tari Romania care intre timp a devenit o colonie. Sa ne adunam cu totii sa ne aparam drepturile si libertatile in fata acestei pandemiii crescute din pix”, au scris organizatorii evenimentului pe Facebook.

Totodată, oamenii protestează și față de obligativitatea vaccinării, după ce președintele Iohannis a anunțat că din primăvară începe vaccinarea întregii populații, iar diferite voci au anunțat implicarea armatei.

Reamintim că, de luni, România intră în carantină parțială, iar școlile se vor închide, masca o să fie obligatorie peste tot în țară, iar piețele tip hală vor fi interzise.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate