ACTUALITATESuspendarea lui Iohannis dăunează grav sănătății? La 24 de ore de la...

Suspendarea lui Iohannis dăunează grav sănătății? La 24 de ore de la demararea campaniei de suspendare și demitere a președintelui, numărul de decese legate de Covid a EXPLODAT

Autoritățile au emis pe 2 noiembrie un nou buletin informativ privind evoluția epidemiologică a pandemiei în România.

Au fost raportate 11.073 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2 și 591 decese dintre care 5 anterioare. Este cel mai mare număr de decese raportat în România, de la începutul pandemiei de COVID-19, scrie Ziare.com.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.987. Dintre acestea, 1.876 sunt internate la ATI.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Din totalul pacienților internați, 367 sunt minori, 335 fiind internați în secții și 32 la ATI.

În urmă cu o zi, luni, 1 noiembrie, au fost 6.993 cazuri noi și 322 de decese. La ATI erau internați 1.876 de pacienți.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Practic, a fost raportat un număr dublu de cazuri de persoane infectate, la fel ca și persoanele decedate. Această creștere coincide cu anunțul, de luni 1 noiembrie, de începere a procedurilor pentru suspendarea și demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Liderul USRPLUS, Dacian Cioloș, afirma că nu susține demersul pentru că „România nu are nevoie de o altă criză. Suspendarea președintelui acum nu este o soluție. Nu vedem ce aduce la rezolvarea crizei”.

Iată că cifrele de-a doua zi îl confirmă, întâmplător sau nu, pe Dacian Cioloș și pe partizanii nesuspendării președintelui.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate