ACTUALITATESupraviețuitor al Holocaustului: Măsurile antiCovid ar trebuie să ne dea emoții. Frica...

Supraviețuitor al Holocaustului: Măsurile antiCovid ar trebuie să ne dea emoții. Frica este un instrument psihologic extrem de puternic

Supraviețuitorul Holocaustului și activistul medical Vera Sharav a declarat recent, într-un podcast, că ar trebui să ne dea emoții în legătură cu starea actuală a măsurilor de sănătate publică, inclusiv blocaje, vaccinări forțate și teste.

„Frica este un instrument psihologic extrem de puternic, care a fost folosit întotdeauna de politicieni, naziștii erau deosebit de pricepuți la acesta.”, a declarat aceasta.

Sharav a fost invitată la podcast pentru a discuta cu gazda emisiunii despre direcția în care merg măsurile de sănătate publică. Au dezbătut o serie de subiecte legate de răspunsul la Covid-19 adoptat de diferite guverne.

Vera Sharav a spus că este firesc să vedem similitudini între perioada nazistă și timpul nostru. O asemănare ar fi faptul că atât atunci, cât și acum, medicii au fost atrași de idei care au afectat oamenii pe o scară semnificativă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ea a amintit în mod special de eugenie, care a fost un subiect care i-a preocupat pe medici în perioada premergătoare mișcării naziste din Germania. „La începutul secolului [al XX-lea], întreaga unitate academică era infuzată cu eugenie, pornind de la Darwin.”,  a spus Vera.

Sharav crede că ideea darwiniană de „supraviețuire a celor mai în formă” a fost adoptată de oficialii din domeniul sănătății publice.

„Ceea ce se întâmplă cu o politică de sănătate publică este că oficialii din domeniul sănătății publice decid cine va trăi și cine va muri. Această mentalitate este ceea ce a dus la tragediile care au avut loc în Germania.”, a precizat Vera Sharav.

Ea este îngrijorată că aceeași mentalitate a devenit omniprezentă în sănătatea publică actuală și în discursul medical.

„Am ajuns la concluzia că, atunci când medicii se aliniază cu guvernul – corporațiile în acest sens – își renunță la responsabilitatea lor morală și profesională față de pacientul individual.”, a declarat aceasta

În opinia ei, este „o prostie” să sugerăm că sacrificarea drepturilor indivizilor conduce la „binele comun, mai mare”.

„În calitate de oficiali publici, ei vorbesc despre binele mai mare. Cine are autoritatea de a decide care este binele mai mare? Dacă indivizii sunt oprimați sau retrogradați la cetățeni de clasa a treia, ce fel de societate este? Acum suntem la poarta acestui lucru.”, a subliniat Sharav.

Când a fost întrebată dacă a crezut sau nu că suntem de fapt pe punctul de a fi o societate asemănătoare celei naziste și de ce, Sharav a răspuns: „Absolut… Unul dintre principalele lucruri care s-au întâmplat în aceste 18 luni ale pandemiei este că frica a fost arma majoră, care i-a paralizat pe oameni de la gândirea dreaptă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

A izolat oamenii și i-a învățat pe copii să nu aibă încredere în ceilalți oameni: „S-ar putea să fie infectați, s-ar putea să mă infecteze pe mine”.”, a precizat aceasta.

În plus, ea a declarat că pașapoartele de vaccinare „sunt poarta către un stat de supraveghere totalitară”. Ea a subliniat că nu ar fi prima dată în istorie când am ajunge în acel punct: „a fost sub naziști, a fost sub Stalin, a fost sub Mao – este încă în China – aici ne îndreptăm dacă permitem să se întâmple”.

Sharav a spus că Holocaustul a implicat o legătură unică între medicină și obiectivele naziștilor.

„Atunci Hitler, precum liderii de azi, s-a folosit de oficialii din domeniul sănătății. Ni se spune în mod constant „urmărim știința.” Asistăm acum la o răsturnare completă a civilizației umane.”, a spus Vera.

În cele din urmă, a declarat că „mascarea forțată este echivalentul stelei galbene a lui David pe care noi, ca evrei, trebuia să o purtăm. Ne degradează umanitatea și  statutul de ființe umane libere.”, conchide aceasta.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate