ACTUALITATEÎn Scoția, copiii de patru ani vor putea să-și schimbe „genul” la...

În Scoția, copiii de patru ani vor putea să-și schimbe „genul” la școală, fără acordul părinților și vor fi introduse cărți despre transsexuali

Copiii cu vârsta de doar patru ani vor putea să își schimbe genul la școală fără consimțământul părinților, conform unor directive introduse în Scoția, relatează The Telegraph, citat de Aleph News.

Ghidul se aplică în școlile primare, unde cei mai mici copii au doar patru sau cinci ani, deoarece „recunoașterea și dezvoltarea identității de gen pot avea loc la o vârstă fragedă”, potrivit noilor norme stipulate de directiva scoțienilor.

Profesorii nu vor avea voie să adreseze întrebări legate de sexul copiilor care se află în „tranziție de gen”, ci doar să-i întrebe cum se numesc de acum înainte și ce sex simt ei că au.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Școlilor primare și secundare li s-a cerut, de asemenea, să introducă în programă cărți care prezintă persoane transgender, să le permită elevilor să aleagă ce vestiar sau toaletă să folosească și să ia în considerare introducerea unei uniforme neutre din punct de vedere al genului.

Documentul de ghidare precizează, de asemenea, că nicio lege scoțiană nu obligă persoanele să folosească toaletele care corespund sexului care le-a fost atribuit la naștere.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. O dementa, aceasta Nicola Ferguson Sturgeon, înscăunată ca prim ministru al Scoției. Satana in persoană. E clar ca lumina zilei ca satanistii vor instaurarea haosului pe pamînt, anularea moralei creștine, desființarea bisericilor lui Dumnezeu și ridicarea bisericilor sataniste. Toate aceste demersuri satanice vor duce la pieire natiunile care le vor adopta. Nici Romania nu va fi exceptata daca nu se va interzice prin lege tembela ideologie de gen sustinuta de niste dezaxati, de niste retardati platiti cu sume uriase de Soros & Co. Nu ne intereseaza ce fac scoțienii, pe noi ne intereseaza ce fac nenorocitii de guvernanti in Romania, aștia care executa intocmai si la timp toate aberatiile sataniste care ne sint impuse de UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate