marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEVictor Ponta: Toată povestea cu pastilele de iod - încă o manipulare....

Victor Ponta: Toată povestea cu pastilele de iod – încă o manipulare. Doar să nu vorbim despre inflație, criza economică, distrugerea firmelor românești

Fostul premier al României, Victor Ponta, a comentat situația apărută în urma apelului Ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, care i-a îndemnat pe românii sub 40 de ani să-și ia pastilele de iodură de potasiu.

Ponta a spus că discuția despre aceste pastile este „încă o manipulare” sau „o prosteală”, care să distragă atenția de la adevăratele probleme ale românilor.

„Toată povestea asta cu pastilele de iod (că vine bomba nucleară peste noi și doar cei cu pastila în buzunar scapă ) – încă o manipulare  (prosteală, să înțeleagă toți). Nu cred că vine nicio bombă nucleară  – și, dacă vine, oricum nu facem nimic cu pastilele alea ridicole.  Dar trebuie să vorbim despre Ucraina, de Covid, de cum ajutăm Moldova cu pastile de iod (când îi ajutam în 2014 cu grădinițe, spitale și ambulanțe nu era bine) – doar să nu vorbim despre inflație, nepotism, incompetenți în funcții înalte, cumpărat de avioane vechi și scumpe pentru promovare personală șamd!

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Eu propun să dăm pastilele de iod doar „focilor fericite” – ei trebuie să supraviețuiască, noi ceilalți nu contăm!”, a scris Ponta pe Instagram.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate