marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATESUA | Autoritatea privind medicamentele (FDA) a LIMITAT folosirea vaccinului Johnson &...

SUA | Autoritatea privind medicamentele (FDA) a LIMITAT folosirea vaccinului Johnson & Johnson din cauza riscului apariției cheagurilor de sânge

Administrația responsabilă pentru autorizarea medicamentelor în SUA (FDA) a anunțat că limitează folosirea vaccinului Janssen COVID-19 (Johnson & Johnson) din cauza apariției unor cheaguri de sânge foarte rare, cu potențial de a amenința viața persoanei, descoperite în urma analizei, evaluării și investigațiilor realizate de instituție, precizează un comunicat de presă.

Astfel, FDA a anunțat că va limita utilizarea autorizată a vaccinului J&J Covid-19 la persoanele cu vârsta de 18 ani și peste, pentru care alte vaccinuri COVID-19 autorizate sau aprobate nu sunt accesibile sau adecvate clinic și la persoanele cu vârsta de 18 ani și peste. care aleg să primească vaccinul Janssen COVID-19 deoarece altfel nu ar primi un vaccin COVID-19.

„În determinarea limitării utilizării autorizate a vaccinului Janssen COVID-19, agenția a considerat că ratele de raportare ale deceselor TTS (sindrom trombocitopenie) și TTS după administrarea vaccinului Janssen COVID-19 nu sunt semnificativ mai mici decât cele raportate anterior. În plus, factorii care expun un individ la risc pentru TTS după administrarea vaccinului Janssen COVID-19 rămân necunoscuți”, potrivit datelor cercetate de FDA.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nu este prima oară când sunt raportate probleme cauzate de folosire vaccinului „Johnson & Johnson”. În vara trecută, chiar compania a anunțat că în urma vaccinării cu acest produs poate apărea Sindromul Guillain-Barré, după cum informa Aleph News.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reacții adverse grave în urma administrării vaccinului „Johnson & Johnson”

De altfel, chiar în faza de testare a vaccinului Johnson au apărut probleme, când unul dintre subiecți a dezvoltat „o boală inexplicabilă”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate