ACTUALITATESUA: Preşedintele Donald Trump intenţionează să o numească la Curtea Supremă pe...

SUA: Preşedintele Donald Trump intenţionează să o numească la Curtea Supremă pe Amy Coney Barrett, mamă a șapte copii și creștină practicantă

Preşedintele Donald Trump intenţionează să o numească, sâmbătă, la Curtea Supremă a SUA pe Amy Coney Barrett, în prezent judecătoare la o curte de apel din Chicago, a informat vineri CNN, citând surse republicane, transmite Agerpres.

Preşedintele Donald Trump a afirmat anterior că va anunţa sâmbătă alegerea sa pentru ocuparea postului vacant în cadrul Curţii Supreme, rămas liber după decesul judecătoarei Ruth Bader Ginsburg săptămâna trecută.

Dacă ştirea se va confirma, explică sursa citată, anominalizare va consolida ponderea conservatorilor la nivelul Curţii Supreme (6 din totalul de 9 membri) într-un moment de diviziuni politice intense la nivel naţional.

Barrett, în vârstă de 48 de ani, a fost numită de preşedintele Trump la curtea de apel a circumscripţiei 7 din Chicago în 2017. Este militantă pro-viață și mamă a șapte copii. Barret este și o catolică practicantă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...