ACTUALITATE SUA: Preşedintele Donald Trump intenţionează să o numească la Curtea Supremă pe...

SUA: Preşedintele Donald Trump intenţionează să o numească la Curtea Supremă pe Amy Coney Barrett, mamă a șapte copii și creștină practicantă

Preşedintele Donald Trump intenţionează să o numească, sâmbătă, la Curtea Supremă a SUA pe Amy Coney Barrett, în prezent judecătoare la o curte de apel din Chicago, a informat vineri CNN, citând surse republicane, transmite Agerpres.

Preşedintele Donald Trump a afirmat anterior că va anunţa sâmbătă alegerea sa pentru ocuparea postului vacant în cadrul Curţii Supreme, rămas liber după decesul judecătoarei Ruth Bader Ginsburg săptămâna trecută.

Dacă ştirea se va confirma, explică sursa citată, anominalizare va consolida ponderea conservatorilor la nivelul Curţii Supreme (6 din totalul de 9 membri) într-un moment de diviziuni politice intense la nivel naţional.

Barrett, în vârstă de 48 de ani, a fost numită de preşedintele Trump la curtea de apel a circumscripţiei 7 din Chicago în 2017. Este militantă pro-viață și mamă a șapte copii. Barret este și o catolică practicantă.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite