ACTUALITATESUA | Campionatul Național de Hochei (NHL) amână încă nouă meciuri din...

SUA | Campionatul Național de Hochei (NHL) amână încă nouă meciuri din cauza infectărilor. Procentul jucătorilor vaccinați din NHL este 100%

Liga Națională de Hochei (NHL), campionatul celor mai bune echipe din America de Nord (SUA și Canada), a suspendat disputarea a nouă meciuri din acest weekend, din cauza infecțiilor cu noul virus.

Vineri seară, s-au disputat doar patru din cele șapte meciuri programate. Astfel, s-a ajuns la 90 de partide decalate.

Pauza prevăzută în februarie pentru a le permite jucătorilor să participe la Jocurile Olimpice de la Beijing a fost anulată, astfel încât NHL să programeze atunci confruntările amânate.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Situația din NHL este cu atât mai deosebită cu cât dintre cei aproximativ 800 de jucători care activează în loturile celor 32 de echipe participante, doar unul singur mai este nevaccinat.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...