marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESUA | Campionatul Național de Hochei (NHL) amână încă nouă meciuri din...

SUA | Campionatul Național de Hochei (NHL) amână încă nouă meciuri din cauza infectărilor. Procentul jucătorilor vaccinați din NHL este 100%

Liga Națională de Hochei (NHL), campionatul celor mai bune echipe din America de Nord (SUA și Canada), a suspendat disputarea a nouă meciuri din acest weekend, din cauza infecțiilor cu noul virus.

Vineri seară, s-au disputat doar patru din cele șapte meciuri programate. Astfel, s-a ajuns la 90 de partide decalate.

Pauza prevăzută în februarie pentru a le permite jucătorilor să participe la Jocurile Olimpice de la Beijing a fost anulată, astfel încât NHL să programeze atunci confruntările amânate.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Situația din NHL este cu atât mai deosebită cu cât dintre cei aproximativ 800 de jucători care activează în loturile celor 32 de echipe participante, doar unul singur mai este nevaccinat.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE