ȘTIRISUA | Ajunsă vedetă cu discursul despre „oprimarea albilor” și „rasismul sistemic”,...

SUA | Ajunsă vedetă cu discursul despre „oprimarea albilor” și „rasismul sistemic”, co-fondatoarea BLM și-a cumpărat o casă de lux într-un cartier locuit în mare parte de albi

Activista americană Patrisse Cullors, co-fondatoare a grupului Black Lives Matter (BLM), a achiziționat o casă de 1,4 milioane de dolari aflată într-o suburbie din Los Angeles, informează Daily Mail.

Locuința este de fapt o proprietate, care include pe lângă casa propriu-zisă și o casă de oaspeți. Detaliul care face afacerea interesantă este că acest cartier este locuit în proporție de 88% de către cetățeni de culoare albă, adică exact categoria pe care BLM o acuză că de „rasism sistemic” în Statele Unite.

Americanii de culoare reprezintă doar 1,6% dintre cei care locuiesc în acest cartier. Utilizatorii twitter-ului nu au ratat ocazia de a o taxa pe co-fondatoarea BLM: fie albii nu îi oprimă pe negri așa cum postulează activiștii și e doar un discurs pentru putere, fie Patrisse Cullors a uitat brusc despre ceea a făcut-o celebră în schimbul confortului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, unii dintre ei s-au întrebat cu ce bani a cumpărat proprietatea: de vreme ce Cullors nu are niciun job, nu cumva co-fondatoarea BLM a folosit banii primiți de organizație pentru scopuri proprii.

Începând cu 2013, mișcarea a adunat peste 90 de milioane de dolari din donații. Pe lângă succesul financiar, activista a semnat recent un acord de producție „multi-platformă, multi-anual” cu Warner Bros. Un acord ale cărui detalii nu au fost dezvăluite, probabil cu bonificație suficient de mare pentru a o face pe Patrisse Cullors să uite de marxismul pe care îl revendica.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Mameluca asta își mai cumpărase vreo patru case cu circa 400.000 de dolari fiecare. De unde are atîția bani? Să așteptăm ca unii din KKK să îi incendieze casele. Cu ea înăuntru, de fiecare dată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate