joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEStudiu japonez: Ivermectina este eficientă în tratarea Covid-19, chiar și împotriva variantei...

Studiu japonez: Ivermectina este eficientă în tratarea Covid-19, chiar și împotriva variantei Omicron

Compania farmaceutică japoneză Kowa a afirmat luni că medicamentul anti-parazitar Ivermectină s-a dovedit eficient în tratarea virusului Covid-19 în varianta sa actuală — Omicron — în faza a treia a testelor, relatează luni Reuters, citat de stiripesurse.

Fără a oferi prea multe detalii pentru moment, studiul arată că Ivermectina are un „efect antiviral” împoriva variantei Omicron. Kowa Co Ltd colaborează cu Universitatea Kitasato, o universitate de medicină din Tokyo. În prezent sunt în desfășurare teste clinice de evaluare a Ivermectinei, care este folosită la combaterea paraziților atât la animale cât și la oameni.

În ciuda studiilor care arată eficacitatea acestui tratament, autoritățile Ministerului Sănătății din România au refuzat să ia în considerare introducerea acesteia în tratamentul anti-Covid. Un studiu publicat pe website-ul Research Square, în noiembrie 2020, de Dr. Ahmed Elgazzar, de la Universitatea Benha din Egipt, care arăta că Ivermectina ajută la vindecarea bolii, a fost șters de pe site din cauza unor „motive de etică”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE