joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATECel mai mare studiu care promova ivermectina ca tratament anti-Covid a fost...

Cel mai mare studiu care promova ivermectina ca tratament anti-Covid a fost șters

Studiul care promova folosirea ivermectinei în tratamentul împotriva Covid-19 a fost șters de pe site-ul inițial, informează Aleph News.

Studiul a fost publicat pe website-ul Research Square, în noiembrie 2020, de Dr. Ahmed Elgazzar, de la Universitatea Benha din Egipt. Conform acestuia, pacienții tratați spital s-au recuperat destul de bine în urma tratamentului cu ivermectină.

Potrivit sursei, informațiile au fost șterse din cauza unor „probleme de etică”. Un student la medicină din Londra a descoperit că prima parte a cercetării a fost plagiată. Așadar, specialiștii și medicii sunt „nesiguri” în ceea ce privește ivermectina ca tratament împotriva Covid-19, în urma acestui eveniment.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Amuzant a fost că odată trecut textul prin această platformă, au schimbat în studiu din sindrom respirator acut sever în sindrom respirator extrem de intens la un moment dat.

Autorii au susținut că au derulat acest studiu între 8 iunie și 20 septembrie 2020, iar majoritatea pacienților care au murit au fost internați în spital și au murit înainte de 8 iunie, conform datelor colectate inițial.

Mai mult decât atât, informațiile au fost colectate greșit: un pacient ar fi fost externat pe data de 31 iunie 2020, dată care nu există în calendar.”, a mai spus Jack Lawrence, studentul care a demonstrat că prima parte a studiului a fost plagiată.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE