miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEStatuia lui Lenin care a stârnit revoltă la Iași a fost împrejmuită...

Statuia lui Lenin care a stârnit revoltă la Iași a fost împrejmuită cu un gard metalic după ce a fost lovită de o femeie

Statuia lui Lenin din gâtul căruia ies 7 flori a fost împrejumuită cu un gard metalic, potrivit TVR. Acest lucru se întâmplă după ce o femeie a lovit-o și a deteriorat-o în unele locuri.

Sculptorul Costin Ioniță s-a declarat uimit de reacția femeii, însă spune că nu va depune plângere, potrivit News.ro.

„Am rămas uimit când am văzut acele imagini cu femeia lovind lucrarea cu piciorul. Credeam că reacţiile negative rămân în online, nu mă aşteptam la aşa ceva. Îmi e şi milă de doamna respectivă. Suntem în an electoral şi văd cum unii încearcă să profite. Nu depun plângere la Poliţie, pentru că nu vreau să îi fac rău acelei femei. Dar cred că a fost instigată“, a declarat sculptorul.

Așa cum se pare că i-au promis și acestuia, polițiștii ieșeni au luat măsuri și au protejat sculptura. Acum aceasta este împrejmuită cu un gard metalic.

Sculptorul a dat vina pe tendințele anti-UE pentru modul în care s-a manifestat femeia.

„Extremismul nu e o chestie minoră şi ar trebui să reacţionăm la astfel de manifestări. Există o tendinţă anti-UE, anti-Ucraina, anti-globalizare. Se vede tot mai evident şi nu putem lăsa aşa lucrurile“, a spus el.

Acesta a mai adăugat că i se pare ciudat că o asemenea manifestare apare în an electoral.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Idiotu asta de sculptor vorbeste de extremism cand el insusi e un extremist si un instigat de sorosism.. mai bine modela in plastelina, avea sanse sa fie numit artist

  2. Aia e statuia userismului, wokeismului si sorosismului, printre altele. Dupa asemanarea “artistului” care a defecat-o. Fanii usere si reper vor veni sa se inchine la ea.

    Poate face artistul si o statuie cu madularul lui Zelenskyy, ca ar placea unora.

  3. Doar la mulți ani de la LoviLuție am început să înțeleg de ce disprețuiau comuniștii presa liberă și Democrația.

    În loc să ne spună ce a supărat-o (i-or fi ajuns la os Democrația și bunăstarea ?), în loc să o caute și să vorbească cu dânsa, Presa Liberă ne spune că Poliția a pus gard! Și articolul e semnat de un istoric, nu un coate-goale ajuns jurnalist liber!

    Nu-i bai, Democrația ne/vă pregătește ajutor medical instant pentru tulburările de comportament – cam peste tot în lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE