ACTUALITATESpania | Ministrul Sănătății: Totul pare să sugereze că o să fim...

Spania | Ministrul Sănătății: Totul pare să sugereze că o să fim nevoiţi să oferim o a treia doză. Carolina Darias nu are dubii că oamenii vor trebui vaccinați anual

Ministrul spaniol al Sănătății, Carolina Darias (foto), spune că pare să fie nevoie și de a treia doză de vaccin, informează Mediafax.

Mai mult, socialista Darias nu are dubii în privința faptului că oamenii vor trebui vaccinați anual împotriva coronavirusului.

Totul pare să sugereze că o să fim nevoiţi să oferim o a treia doză”, este de părere ministrul spaniol al sănătăţii Carolina Darias.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Acesta a continuat prin a spune că nu există „niciun dubiu” conform căruia oamenii vor trebui să fie vaccinaţi anual.

Peste jumătate din populaţia Spaniei – 52,8% – a fost vaccinată complet, în timp ce 63,7% au primit cel puţin o doză.

Conform Antenei 3, rata de infecţie pe 14 zile a crescut de la 134 la 659 per 100.000 în iulie şi tinde să fie mult mai mare în rândul tinerilor spanioli, dar nu s-a anunțat niciun deces.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. A făcut datorii la maseratti și vilă, coana ministreasă, și i-au sistat Pfizer, Moderna și Johnson paraua.N-ar fi logic, toașa, să nu mai importați habibi nevaccinați și să-i înțepați pe cei pe care i-ați importat deja și-i țineți din banul public primii?

  2. Declarațiile nu fac decât să confirme un scenariu evident, încă de anul trecut, dar respins cu eticheta de conspirationism.

    • Și câte „conspirații” nu s-au mai tot adeverit între timp, dar nici că mai contează. Oițele suprasocializate cel mai tare se tem de a rămâne fără turmă, deci le e perfect indiferent dacă ceea ce cred/fac e adevărat sau nu câtă vreme o cred/fac și ceilalți.
      Îi poți minți în față, poți să-i ții printre gunoaie, le poți și dubla prețul transportului în comun, îi poți îndatora până la strănepoți, tot îi aduci pavlovian ușor la setările prestabilite: le amintești subtil că există PSD și ei încep instinctiv să-și bălmăjească mantrele protestatare și brusc totul devine suportabil, adevăratul vinovat a fost aflat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...