marți, martie 28, 2023
ACTUALITATESpania | Ministrul Sănătății: Totul pare să sugereze că o să fim...

Spania | Ministrul Sănătății: Totul pare să sugereze că o să fim nevoiţi să oferim o a treia doză. Carolina Darias nu are dubii că oamenii vor trebui vaccinați anual

Ministrul spaniol al Sănătății, Carolina Darias (foto), spune că pare să fie nevoie și de a treia doză de vaccin, informează Mediafax.

Mai mult, socialista Darias nu are dubii în privința faptului că oamenii vor trebui vaccinați anual împotriva coronavirusului.

Totul pare să sugereze că o să fim nevoiţi să oferim o a treia doză”, este de părere ministrul spaniol al sănătăţii Carolina Darias.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Acesta a continuat prin a spune că nu există „niciun dubiu” conform căruia oamenii vor trebui să fie vaccinaţi anual.

Peste jumătate din populaţia Spaniei – 52,8% – a fost vaccinată complet, în timp ce 63,7% au primit cel puţin o doză.

Conform Antenei 3, rata de infecţie pe 14 zile a crescut de la 134 la 659 per 100.000 în iulie şi tinde să fie mult mai mare în rândul tinerilor spanioli, dar nu s-a anunțat niciun deces.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Declarațiile nu fac decât să confirme un scenariu evident, încă de anul trecut, dar respins cu eticheta de conspirationism.

    • Și câte “conspirații” nu s-au mai tot adeverit între timp, dar nici că mai contează. Oițele suprasocializate cel mai tare se tem de a rămâne fără turmă, deci le e perfect indiferent dacă ceea ce cred/fac e adevărat sau nu câtă vreme o cred/fac și ceilalți.
      Îi poți minți în față, poți să-i ții printre gunoaie, le poți și dubla prețul transportului în comun, îi poți îndatora până la strănepoți, tot îi aduci pavlovian ușor la setările prestabilite: le amintești subtil că există PSD și ei încep instinctiv să-și bălmăjească mantrele protestatare și brusc totul devine suportabil, adevăratul vinovat a fost aflat.

  2. A făcut datorii la maseratti și vilă, coana ministreasă, și i-au sistat Pfizer, Moderna și Johnson paraua.N-ar fi logic, toașa, să nu mai importați habibi nevaccinați și să-i înțepați pe cei pe care i-ați importat deja și-i țineți din banul public primii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate