ACTUALITATEOmul care a cerut să-i fie retrocedată Moldova pentru că este nepotul...

Omul care a cerut să-i fie retrocedată Moldova pentru că este nepotul lui Ștefan cel Mare a vrut să fie SUVERAN și pe drumurile publice

Suceveanul care a cerut în 2007, retrocederea Moldovei, pe motiv că este nepotul lui Ștefan cel Mare, a dat de necazuri.

Cornel Cernovschi, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut de poliție pentru 24 ore, după ce a circulat pe drumurile publice fără permis și fără să aibă mașina înmatriculată.

El a plecat de la Suceava spre Rădăuți și a fost oprit de Poliție după trei kilometri. El a atras atenția după ce mașina cu care circula avea inscripționat numele „Cornel Cernovschi” pe plăcuțele de înmatriculare.

În 2007, Cernovschi ceruse retrocedarea Moldovei argumentând cu fraza „Moldova n-a fost a mea, nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şi a urmaşilor urmaşilor voştri“. El s-a apărat motivând că nu dorea să ia teritoriul Moldovei istorice, ci doar un post de Guvernator.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În 2010, a cerut să fie numit Președinte, pe motiv că îi reprezintă pe românii care nu au votat. Anul trecut, Cernovschi a fost condamnat pentru opt luni de închisoare pentru circularea fără permis pe drumurile publice.

Suceaveanul se revendică din gruparea „Suveranilor”, care susține că statul colectează ilegal taxe și impozite de la cetățeni, pe motiv că nu există un contract cu statul în acest sens.

În sens larg, ei contestă autoritatea statului asupra vieții lor.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. sunt cumva de acord cu el…,, in sensul ca noua oranduire globala de “educa” prin guvernele corupte de zeci de ani pentru a deveni numere si nu indivizi. statul nu reprezinta romanii. statul este al unor criminali externi care vor sa preia locatia ex-Romania pentru resurse. Romanii sunt cobaii perfecti, fiind recunoscuti prin obedienta si lipsa de gandire. avem ce meritam. felicitari tuturor celor care lupta impotriva sistemului anti-romanesc si anti-Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate