News Danemarca: În prima zi de școală, elevii au primit steagul țării și...

Danemarca: În prima zi de școală, elevii au primit steagul țării și au învățat educație rutieră. Fără măști, fără distanțare socială

Școlile au început să se deschidă în Danemarca de câteva săptămâni, fără măști obligatorii și fără măsuri de distanțare socială.

Singurele măsuri impuse de autorități pentru protejarea sănătății au fost purtarea unei perechi de papuci și dezinfectarea mâinilor la intrarea la cursuri.

O româncă stabilită de peste 12 ani la Copenhaga a povestit pentru Libertatea cum și-au primit școlile daneze elevii înscriși în noul an școlar. Românca se aștepta ca măsurile de protecție împotriva coronavirusului să fie ceva mai stricte, în raport cu îngrijorarea arătată de politicieni în declarațiile făcute pe această temă.

În schimb, în prima zi de școală, copiii au primit steagul țării, veste reflectorizante pe care să le folosească la traversarea străzii, dar și materiale informative despre circulația rutieră.

Potrivit sursei citate, de distanțare socială nici nu poate fi vorba, atâta vreme cât copilașii de la clasa 0 stau câte opt la o masă rotundă. În plus, pentru a învăța să socializeze, profesorii îi rotesc în bănci și chiar fac schimburi de elevi între clase.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate