ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric: Avem imunitate activă, dar autoritățile nu o recunosc, pentru...

Senatorul Sorin Lavric: Avem imunitate activă, dar autoritățile nu o recunosc, pentru că vor să ne vaccineze, așa cum au primit poruncă. Tirania sub pretext de covid, în numele sănătății colective, a intrat deja în vigoare

Senatorul Sorin Lavric a avut o reacție foarte apreciată pe facebook, ca urmare a interzicerii sale la o emisiune de la Realitatea TV, din cauza faptului că nu este vaccinat.

El a povestit cum fusese invitat la o emisiune a Alexandrei Păcuraru, dar cu o oră și jumătate înainte de a intra, a fost întrebat care este statutul său vaccinal.

Cum nu este vaccinat și nici nu are de gând, Sorin Lavric nu a mai fost primit la emisiune. În replică, senatorul a spus că nu se aștepta ca acest gen de atitudini să apară atât de repede. El a zis că i se confirmă ce-a spus deja, că începe o „tiranie” în numele sănătății colective.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Vestea m-a trăznit în moalele capului pentru că a discriminarea a venit prea brusc și este abia începutul. Într-un fel m-a încântat pentru că mi-a adeverit ceea ce spuneam de săptămâni întregi și anume că tirania sub pretext de covid în numele sănătății colective, intră în vigoare”, a spus Lavric.

Despre certificatul verde, a spus că este „patalama de segregare”.

„Noi, cei de la AUR, nu suntem împotriva vaccinării, ci împotriva acestui caracter obligatoriu, imperios. Acest caracter îl regăsim sub forma acestei patalamale de segregare care este acest certificat verde.

Acest certificat verde, încetul cu încetul, ne va fi impus: fie prin amenințare și șantaj, fie prin momire, cumpărare.

Și fiecare, în fața conștiinței voastre, trebuie să vedeți cât puteți suporta această coerciție venită dinspre mass-media, autorități și șefii voștri de la locul de muncă.

Vă vaccinați în măsura vă păstrați liberul arbitru și considerați că vă va sluji sănătății”, a continuat senatorul.

Sorin Lavric a spus că din punct de vedere medical, are „mari îndoieli” în privința acestui vaccin.

„Din punct de vedere medical, am mari îndoieli în privința acestui vaccin.

Un vaccin pe care-l faci dar care nu-ți oferă imunitate, ca să transmiți mai departe virusul, să te îmbolnăvești tu însuți, este un pseudo-vaccin.

Într-un an și jumătate de epidemie, virusul s-a transmis peste tot. Acum, pentru că am intrat toți în contact cu virusul, avem o imunitate de tip activ. Dar autoritățile nu o recunosc, pentru că au o agendă în virtutea căreia trebuie să ne vaccineze pe toți, pentru că așa au primit ei poruncă.

Au intrat într-o transă, parcă sunt posedați de un demon al vaccinării. Nu mai știu altceva decât să vorbească zi de zi de vaccinări.

Deja se anticipează următoarele valuri de covid. De unde știu ei? Nu vedeți că tulpinile acestui virus se înmulțesc după cum le dictează capriciile politice al celor care ne conduc?

Prin foarte mulți bani dați presei, unii dintre cei care-i vedeți la televizor au făcut avere în această perioadă”, a spus Lavric într-un video, care a depășit deja 1.000 de distribuiri pe facebook.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...