joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEO frază din discursul premierului Nicolae Ciucă în fața studenților a fost...

O frază din discursul premierului Nicolae Ciucă în fața studenților a fost ȘTEARSĂ de pe siteul Guvernului, după ce a devenit subiect de ironii pe internet VIDEO

O frază aproape de neînțeles din discursul premierului Nicolae Ciucă, la Forumul Studenților Români de Pretutindeni, nu apare în transcriptul postat pe site-ul guvernului.

În alocuțiunea susținută în fața studenților, chiar după ce a spus că nu dorește să folosească „cuvinte mari, cred că această activitate trebuie să fie una cât se poate de simplă”, Ciucă a continuat: „pentru că situația este și așa destul de complexă și de complicată încât nu cred că noi, astăzi, trebuie să o complicăm prin cuvinte și expresii și cred că ceea ce este cel mai important este să facem în așa fel încât să putem să creăm acel cadru prin care să facem o Românie funcțională”.

Această ultimă frază a dispărut aproape cu totul din transcriptul de pe site-ul guvernului unde a rămas doar: „Este important să creăm acel cadru prin care să facem o Românie funcţională”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Situația a fost semnalată inițial de euractiv.ro. Este posibil ca reacția slujbașilor Guvernului să vină după ce clipuri cu fraza respectivă au ajuns subiect de ironii pe rețelele de socializare.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

 1. Sa FIM seriosi, este CEVA CE AR TREBUII SA RAMANA IN MEMORIA COMUNA din ceia ce vorbeste El si ai lui Ciucaliti?!? Dar, ceea ce ma intrigaveste, cum “100 de intelectuali”, ii scriu unuia dintre a lui Ciuca, care ESTE PUS ACOLO SA DISTRUGA DEFINITIV EDUCATIA SI SCOALA ROMANESA, o scrisoare… ma intreb, CE AR PUTEA SA INTELEAGA ACEST TERMINATOR DIN EA, ATAT INCAT SA-L FACA SA SE DECLUPEZE DE LA CIUCA SI A LUI MACIUCA, si sa devina un Educator in sprijinul copilot?!? ZERO SANSE! EU FAC ASTA DIN 2000, CATRE TOATE FOSTELE ELITE MIJISTERIALE EDUCATIONALE FARA NICI UN SUCCES! Eu mai … credul decat cei 100! Va reproduc mesajul venit din eter de la un tovaras si pretin: Measajul lui Ceasca Nicu pentru tara!
  Dreagi Tovarasi si Pretini,
  asistati, pasivi total, la mascaradea care a ajuns Educatia in tara noastra! Daca la conducere avem un pfost profesor care a ëludat taxele prin nedeclararea veniturilor din meditatii, dar nu s-a eludat de la a cumpara sase case, si daca la conducerea tarii avem un guvern care in totalitatea lui nu poate ajunge la un IQ de 115, mirarea ca viitorul niviel al ieducatiei nationale sa fie acela de 2 clase ( facute in 12) iestie ievident! Aruncand , in foartie marie viteza, un ochiu pestie cieia cie a ajuns Romania, vediem ca iEducatia a fost “motorul si piciorul care iea dus la vot pie ciei 2,500,000 care azi sunt numiti Analfabeti Functionali ( carora ieu le-as spunie Analfabieti Votanti) , si carie sunt si VOI aia intielectuali sunteti condusi de alti 2,500,000 de Analfabieti Functionari avem imaginia a cieia cie azi a ajuns fosta tara a noastra numita Romania, ca azi cia care iexista nu are nici act de infiintare sau die nastiere cum sie spunie! Dieci, planul de a ducie o fost Romanie iEducata, care castiga tot cieia cie iera de cistigat la Olimpiezile mondiale, ( care azi numai ADieNieul nostru primordial il mai facie vazut), asistam, tot ca porcul in cucuruz, la aiasta Brigada Artistica de Agitatie FieSieNista, care joaca die 33 die ani incontinuu la tielievizor, si carie are in plan ca pana in 2024 sa tierminie ROMANIA asa cum era! Totul miergie de minunie in planul lor! Ca 5,000,000 de romani in putere au luat drumul pribiegieiei … lor, iar alte 5,000,000 die AFieuri sunt ramasi … pie drumurile codrulilor si a partiedielor si iau salarii pientru stat, piensie spiecialie sau la 45 die ani ca militian au fost … si ajutoarie die la Ciuca si a lui Maciuca guvernamientala care le “äduce invatatura niemtiasca unde sa puie stampila romaniasca”! Pie Hirtia cie ducie Roamania in cap! Dar asta le triebuie cielor care manaca zilnic din telievizor si sa numiesc “poporul”! Rievenind la aciei 200 die “Intelectuali”, sunt 100% +100% convins ca ar putea facie 5 guvernie care oricare dintre iele ar fi de 100 die ori mai eficient decat actualul, viitorul sau urmatorul guviern ( extras din urna FieSieNista la viitoariele remanieri- ca asa le chiama …) ca toatie ciele dinaintie, sau mai bine ar putea umple Parlamientul si altii 50 sa umplie Sienatul si inca 50 Noul Guviern!
  ASTA IESTIE SOLUTIA!
  Dragi Romani, intelectuali sau nu, patrioti sau nu, plecati sau nu, nu uitati vorba sfanta din educatie copilului din voi: ca “BATAIA II RUPTA DIN RAI!” si ca aciesti guviernanti nu o sa se inviete NUMAI daca primeiesc aceasta “invatatura strabuna” adusa din rai pe Pamantul Romaniesc direct in capul lor de catrie VOI!
  Dieci, ori die care partie va credieti, nu uitati cie ati trait, cie ati vazut, cie ati iubit si mai important cie ati fi vrut sa avieti pientru copii vostrii si copii lor! Sa invete Ingerasul meu, Tatal Nostru si sa-si respiecte educatorii si scoala, normal si tara!
  Aistea is cieia cie am pierdut NOI ca si popor si copii nostrii ca si viitor! Dietaliile, in carie “cadeti die fiecarie data”, dieia sunt numite “dietalii”, ca nu sunt importantie… Importante sunt o Noua Strategie pientru un nou Popor, nu cu cine, cum si in cie formula , care azi sunt toatie ANTI-ROMANIA si ANTI-POPOR! Somn usor, romanilor! Ca Desteptarea voastea ieste doar intr-un cantec …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE