marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATESondaj SUA | Majoritatea californienilor consideră că angajatorii ar trebui să impună...

Sondaj SUA | Majoritatea californienilor consideră că angajatorii ar trebui să impună vaccinarea și îi consideră pe cei nevaccinați un pericol

În Statele Unite ale Americii, majoritatea californienilor sprijină ideea obligativității vaccinării impuse de angajatori la locurile de muncă și cred că persoanele nevaccinate le „pun în pericol”, a constatat duminică un sondaj al CBS News/ YouGov, potrivit Breitbart.

La sondaj au participat 1.856 de adulți din California.

Aproape 60% (59%) dintre californienii complet vaccinați au declarat că persoanele nevaccinate „pun în pericol oameni ca ei și familia lor”, iar 57% au spus că cei nevaccinați „sunt induși în eroare de informații rele sau false”. Doar 27% au declarat că respectă decizia celorlalți de a nu se vaccina.

Peste 70% (72%) dintre cei chestionați au spus că creșterea cazurilor în California este prevenită. Dintre aceștia, 68% au spus că mai multe măști și distanțarea socială ar fi contribuit la prevenirea răspândirii virusului, iar 67% au spus că se vor vaccin de mai multe ori.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sondajul i-a întrebat pe respondenți dacă întreprinderile private sau angajatorii ar trebui să aibă voie să mandateze vaccinurile pentru angajați. O majoritate, 67%, au spus că ar trebui permisă. Un alt procent de 69% a mai spus că vaccinurile ar trebui făcute obligatorii pentru lucrătorii din domeniul sănătății din California – o acțiune pe care Departamentul de Sănătate Publică din California a anunțat-o la începutul acestei luni.

Sondajul i-a întrebat, de asemenea, pe californieni dacă magazinele, restaurantele sau locurile de divertisment ar trebui să impună vaccinarea clienților ca condiție de intrare în facilități. Puțin peste 60% au declarat că ar trebui să mandateze clienții să fie vaccinați, iar 49% au spus că ar fi „mai dispuși” să folosească sau să viziteze acea afacere dacă astfel de mandate de vaccin ar fi în vigoare.

Sondajul, realizat în perioada 6-12 august și are o marjă de eroare de +/- 4 la sută.

Se întâmplă în timp ce protestele încep să ia amploare în California, în opoziție cu presiunile statului legate de vaccinare, care impun vaccinarea lucrătorilor din domeniul sănătății, precum și a angajaților statului sau să se supună testelor Covid în fiecare săptămână.

„Libertățile noastre sunt luate chiar în fața ochilor noștri și avem dreptul de a alege.”, a spus Veronica Vance, angajată Fresno Unified.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. In caz ca se mai mira cineva ca din California pleaca business-urile cu sutele. Da’ lasa ca-n scurt timp au sa ramina 100% progresisti sa-si admire seringile si cacatii de pe strada, in drum spre societatea socialista multilateral dezvoltata. Amin.

  2. Oricum majoritatea americanilor au luat de bun tot ce li s-a zis despre pandemie. Daca dai un simplu search pe google despre orice informație legată de covid o să apară numai site-uri agreate, fact checkere și altele asemenea, deci pur și simplu nu ai alta sursa de informație decât cea care îți spune sa faci ce ți se spune. Problema nu ar fi asta ci faptul că lumea se polarizează foarte mult până la extremism și de fapt tot noi ne războim ca proștii degeaba.

  3. depinde cine organizeaza si numara “sondajul”. nu, nu majoritatea californienilor vor asta. ci progresistii dependenti de corporatii si hellywood.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE