ACTUALITATESondaj Mediafax | Peste 56% din respondenți nu sunt de acord cu...

Sondaj Mediafax | Peste 56% din respondenți nu sunt de acord cu pașaportul de vaccinare

După confirmarea liderilor europeni că se fac demersuri pentru implementarea unui pașaport de vaccinare, Mediafax a realizat un sondaj pe această temă, pentru a afla opinia oamenilor. Peste 56% dintre respondenți nu sunt de acord cu acesta.

Din cei peste 7.000 de respondenţi, aproape 4.000 nu sunt de acord. Alţi 2.300 au răspuns „Da”, iar 600 sunt de părere că ar trebui ca liderii să mai aştepte luarea unei decizii. Datele prezente ne duc la următoarele procente.

Întrebarea adresată a fost „Sunteţi de acord cu paşaportul verde?

32,79% – DA

56,35% – NU

8,49% – Ar trebui să mai aşteptăm

2,37% – Nu ştiu

Liderii ţărilor care se bazează pe turism, precum Grecia, vor un astfel de paşaport. Dar, în Marea Britanie, peste 200.000 de locuitori au semnat o petiţie prin care cer renunţarea la o astfel de idee. Ei consideră că documentele ar restricţiona drepturile celor care nu vor să se vaccineze.

România, la momentul actual, se află pe locul 2 în Europa și pe 7 în lume privind vaccinarea anti-Covid cu ambele doze.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...