ACTUALITATESondaj Avangarde: Doar 46% dintre români cred că vaccinarea e pentru toată...

Sondaj Avangarde: Doar 46% dintre români cred că vaccinarea e pentru toată lumea. Majoritatea ABSOLUTĂ a românilor vrea testare gratuită

Un sondaj realizat de Avangarde și dat publicității miercuri, 27 octombrie, arată că nu există o majoritate care să dorească vaccinarea pentru toți cetățenii.

Astfel, conform datelor, 46% doresc vaccinarea pentru toată lumea, în timp ce 39% au părerea opusă.

Un procent de 2% dorește vaccinarea doar pentru persoanele peste 55 de ani, în timp ce 13% nu au știut sau nu au răspuns.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ciuda asaltului mediatic împotriva nevaccinaților, doar 7% consideră că acești oameni sunt vinovați pentru criza sanitară recentă. Majoritatea dau vina pe Guvernul Florin Cîțu (28%) și pe președintele Klaus Iohannis, 15%. Populația este de vină, în opinia a 14%.

Românii sunt aproape unanimi când vine vorba de testare: 82% doresc ca statul să ofere teste gratuite cetățenilor.

Sondajul Avangarde poate fi consultat aici.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate