ACTUALITATESondaj | AUR este al doilea partid al țării și se apropie...

Sondaj | AUR este al doilea partid al țării și se apropie de 25%, PNL și USR în scădere și PSD rămâne pe prima poziție

Institutul de statistică SOCIOPOL a realizat un sondaj politic în care a chestionat publicul cu privire la perspectivele oamenilor legate de mediul politic românesc. Acesta relevă faptul că Partidul Social Democrat (PSD) se menține pe primul loc în opțiunile de vot ale românilor, urmat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care a crescut la 23%.

Partidul Național Liberal (PNL) se află într-un declin, ajungând la 15%, aproape de USR care a scăzut la 12%. UDMR se menține stabil, fiind cotat la aproximativ 5%. Noul partid condus de Ludovic Orban, Forța Dreptei (FD), se află în acest moment la 3%.

33% PSD
23% AUR
15% PNL
12% USR
5% UDMR
3% Forța Dreptei

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Legat de personalitățile politice din România, preferințele românilor îl plasează pe actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), pe prima poziție cu 37 de procente. Acesta este urmat de alți membri ai social-democraților – Marcel Ciolacu (30%) și Gabriel Firea (32%). George Simion este cotat la 20%.

37% Alexandru Rafila
30% Marcel Ciolacu
32% Gabriela Firea
30% Codruța Kovesi
23% Raed Arafat
21% Nicolae Ciucă
20% George Simion
18% Diana Șoșoacă
16% Rareș Bogdan
12% Dacian Cioloș
10% Ludovic Orban
6% Florin Cîțu
4% Nicușor Dan

Sondajul a fost realizat în perioada 16-24 noiembrie pe 906 subiecți prin metoda interviuri telefonice cu o marjă de eroare de 3,2%.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate